«Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Λάρισα: 1.200 εργασιακές θέσεις προσφέρονται από 40 εταιρείες

Κοινοποίησε το
«Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Λάρισα: 1.200 εργασιακές θέσεις προσφέρονται από 40 εταιρείες
Στη Λάρισα, η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την «Ημέρα Καριέρας» το Σάββατο 23 Νοεμβρίου, προσφέροντας ευκαιρίες απασχόλησης σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους.
Περισσότερες από 40 επιχειρήσεις θα παρέχουν επιτόπου αρχικές συνεντεύξεις για περισσότερες από 1.200 θέσεις εργασίας. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Grecotel Larissa Imperial (Φαρσάλων 182, 413 35), από τις 10:00 έως τις 18:00.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν, και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imeres-karieras-dypa-larisa2024
Στην εκδήλωση, οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το βιογραφικό τους στις επιχειρήσεις που αναζητούν νέο προσωπικό και να πραγματοποιήσουν επιτόπου αρχικές συνεντεύξεις, ενισχύοντας έτσι τις πιθανότητες τους για απασχόληση ανάλογα με το επαγγελματικό τους προφίλ.
«Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Λάρισα: 1.200 εργασιακές θέσεις προσφέρονται από 40 εταιρείες
Οι διαθέσιμες θέσεις εργασίας και η λίστα των συμμετεχόντων επιχειρήσεων για την «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στη Λάρισα είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ, με τη σχετική ανάρτηση να βρίσκεται εδώ: https://www.dypa.gov.gr/35i-kariera-dypa-larisa-23-noemvrioy-eidikotites-epikheiriseis
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για να λάβουν πληροφορίες για τις διαθέσιμες θέσεις και τα διάφορα προγράμματα της ΔΥΠΑ. Θα υπάρχει επίσης ειδικός χώρος πληροφόρησης (info corner) για αυτόν τον σκοπό.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ΜΕΜΜΕ, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.dypa.gov.gr/memme
Όλες οι σχετικές πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματα της ΔΥΠΑ βρίσκονται διαθέσιμες στον ιστότοπο www.dypa.gov.gr.
Δείτε Περισσότερα: