• ΣΣΥΝΔΕΣΗ / ΕΓΓΡΑΦΗ
      • ΣΥΝΔΕΣΗ
      • ΕΓΓΡΑΦΗ
    • Αναζήτησε
      • Premium Αγγελίες
      • Μια Θέση Εργασίας
      • Έναν Υποψήφιο
      • Μια Επιχείρηση
    • Αγόρασε ένα πακέτο
    • PPost New Jobs
    • Αρθρογραφία
    • Επικοινωνία
    Το Καλάθι μου

    Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

    • Αναζήτησε
      • Premium Αγγελίες
      • Μια Θέση Εργασίας
      • Έναν Υποψήφιο
      • Μια Επιχείρηση
    • Αγόρασε ένα πακέτο
    • Post New Jobs
    • Αρθρογραφία
    • Επικοινωνία
    Το Καλάθι μου
    Ergasia
    ×
    • –
    • Αρθρογραφία
    • Εγγραφή
    • Σύνδεση

    Το πακέτο για τα ακίνητα που παρουσιάζεται στη ΔΕΘ

    Το πακέτο για τα ακίνητα που παρουσιάζεται στη ΔΕΘ
    06/09/2024Ενημέρωση - ΕπιδόματαΚοινωνικάΟικονομία
    Κοινοποίησε το
    FacebookXEmailLinkedIn

    Το πακέτο για τα ακίνητα που παρουσιάζεται στη ΔΕΘ

    Η κυβέρνηση προγραμματίζει να παρουσιάσει στη ΔΕΘ ένα νέο σύνολο μέτρων για τη στεγαστική κρίση, εστιάζοντας στην υποστήριξη προσιτής κατοικίας για οικογένειες, νέα ζευγάρια, και ανέργους. Οι ανακοινώσεις θα γίνουν από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και θα περιλαμβάνουν φοροαπαλλαγές για ιδιοκτήτες, στοχευμένες παρεμβάσεις στην αγορά βραχυχρόνιας μίσθωσης, φθηνά στεγαστικά δάνεια, και ενισχυμένα προγράμματα για ανακαίνιση και εξοικονόμηση ενέργειας.

    Τα μέτρα αυτά στοχεύουν στη βελτίωση της προσβασιμότητας σε κατοικίες, στην αντιμετώπιση των υψηλών ενοικίων και στην ενίσχυση της ενεργειακής αποδοτικότητας των κατοικιών.

    Ένα σημαντικό μέρος των μέτρων αποτελεί η παροχή φορολογικών κινήτρων σε ιδιοκτήτες που θα προσφέρουν τα κλειστά τους ακίνητα για μακροχρόνια μίσθωση, επωφελούμενοι από πλήρη απαλλαγή φόρου εισοδήματος για τρία χρόνια.

    Το πακέτο για τα ακίνητα που παρουσιάζεται στη ΔΕΘ

    Επιπλέον, προβλέπεται επιβολή περιορισμών στις νέες άδειες για βραχυχρόνια μίσθωση ακινήτων, όπως τα Airbnb, ιδίως σε περιοχές με υψηλό κορεσμό όπως η Αττική, για την αύξηση της διαθεσιμότητας κατοικιών για μακροχρόνια μίσθωση και τη σταθεροποίηση των τιμών ενοικίων.

    Ένα νέο πρόγραμμα, το “Σπίτι μου 2”, θα προσφέρει φθηνά στεγαστικά δάνεια με χαμηλά επιτόκια και διευρυμένα εισοδηματικά κριτήρια, αρχίζοντας το 2025, ενώ το πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” θα λάβει επιπλέον χρηματοδότηση, αυξάνοντας την επιδότηση ανακαίνισης στο 60%.

    Τέλος, το πρόγραμμα “Κοινωνική αντιπαροχή” θα περιλαμβάνει την κατασκευή 3.000 νέων κατοικιών για 5.000 πολίτες, με προτεραιότητα σε πολύτεκνες οικογένειες και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

    Δείτε Περισσότερα:

    Θέσεις Εργασίας

    Ενημέρωση – Επιδόματα

    Εργασιακά Νέα

    Οικονομία

    ergasia.gr

    Κάνε ένα σχόλιο Cancel

    Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

    Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

    • Πολιτική Απορρήτου
    • Όροι και Προϋποθέσεις

    ErgasiaGR Office

    Ορφέως 5, Νέα Ερυθραία, 146 71, Αθήνα

    info@ergasia.gr

    Ακολουθήστε μας στο Facebook

     
    Required 'Candidate' login to applying this job. Click here to αποσύνδεση And try again
     

    Συνδέσου στο λογαριασμό σου

    • Ξέχασες τον κωδικό? | Εγγραφή

    Επαναφορά Κωδικού

    • Έχεις ήδη λογαριασμό? Κάνε Σύνδεση

    Πληκτρολόγησε το όνομα χρήστη ή το email που χρησιμοποίησες κατά την εγγραφή σου. Ένας νέος κωδικός θα σου σταλεί στο email σου.

    Δημιούργησε έναν Λογαριασμό

    Επέλεξε τύπο Λογαριασμού
    • Υποψήφιος Ψάχνω νέες προκλήσεις
    • Εργοδότης Ψάχνω ταλέντα για την ομάδα μου
    • Κάνοντας κλικ αποδέχεστε ότι συμφωνείτε με τους Όρους και Προϋποθέσεις καθώς και με την Πολιτική Απορρήτου

      Έχεις ήδη λογαριασμό? Κάνε Σύνδεση

    Close
     

    Answers

     

    Ενεργοποίηση Λογαριασμού

    Before you can login, you must activate your account with the code sent to your email address. If you did not receive this email, please check your junk/spam folder. Click here to resend the activation email. If you entered an incorrect email address, you will need to re-register with the correct email address.