ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

No job listings found.

Pet City

PET CITY

Προφίλ

Η Pet City A. E. B. E είναι επιχείρηση οικογενειακού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1988. Από το 1988-1995 η εταιρεία δραστηριοποιούταν στην χονδρική πώληση προϊόντων για κατοικίδια με πελατολόγιο που ξεπερνούσε τα 1.200 pet shops σε όλη την Ελλάδα. Ωστόσο, το 1996, το εταιρικό ενδιαφέρον στράφηκε στην λιανική πώληση, με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία τροφών κατοικίδιων ζώων και αξεσουάρ.
Σήμερα, η Pet City διαθέτει προσωπικό 400 υπαλλήλων που είναι εφοδιασμένο με τις απαραίτητες γνώσεις και εργασιακές εμπειρίες ώστε να εξυπηρετεί τους 2.200.000 πελάτες που εισέρχονται στα 45 εταιρικά καταστήματα της – 2 εκ των οποίων είναι ακόμα υπό κατασκευή- τον χρόνο. Τα καταστήματα εντοπίζονται σε κεντρικούς κόμβους της Αττικής και ένα από τα πιο διακριτά χαρακτηριστικά τους είναι το μέγεθος τους το οποίο κυμαίνεται από 150τμ έως 2.000τμ. Επιπλέον, τα προϊόντα που διατίθενται από την Pet City ξεπερνούν τις 20.000 περιλαμβάνοντας προϊόντα από παγκοσμίως επώνυμες και αναγνωρισμένες εταιρείες.
Η Pet City εμμένοντας πιστή στο μότο της «τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους» έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της την παροχή υπηρεσιών που αφορούν στον καλλωπισμό και την κτηνιατρική επίβλεψη των κατοικίδιων φίλων μας. Άξιο αναφοράς επίτευγμα είναι η ίδρυση της κλινικής Vet City που στεγάζεται άνωθεν του καταστήματος της Pet City Γλυφάδας και είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η κλινική απασχολεί 6 άτομα εκ των οποίων οι 4 είναι έμπειροι κτηνίατροι.
Για το 2013 ο τζίρος της εταιρείας ανήλθε στα €26,000,000 (περίπου) ενώ για το 2014 το ποσό αναμένεται να αγγίξει τα €29,000,000. Το επιχειρησιακό όραμα των Pet City για τα επόμενα 3 χρόνια είναι η συνεχής επέκταση τους ώστε να φτάσουν τα 50-60 νέα καταστήματα στην Αττική.
Η Pet City έχει κατορθώσει να αναδειχθεί Νο1 εταιρεία στην Ελλάδα και 9η στην Ευρώπη στον τομέα δράσης της. Ολοκληρώνοντας, όλες οι δραστηριότητες στοχεύουν στο χτίσιμο και τη διατήρηση δυνατών σχέσεων τόσο με τους Έλληνες και ξένους προμηθευτές της όσο και με το ελληνικό καταναλωτικό κοινό. Οι σχέσεις αυτές κερδίζονται μέσω αέναης προσπάθειας και χαρακτηρίζονται από εμπιστοσύνη και αξιοπιστία.

Η Ιστορία μας

Η Ιστορία της Pet City συνιστά αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής μας φιλοσοφίας και κουλτούρας. Στην Pet City πιστεύουμε πως η ιστορία μας αποτελεί την πολύτιμη κληρονομιά μας την οποία οφείλουμε να διαφυλάσσουμε και να συμβουλευόμαστε πάντα ώστε να διατηρούμε ένα ισχυρό παρόν αλλά και να σχεδιάζουμε ένα ισχυρότερο μέλλον.

 • 1988-1995 Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο του χονδρικού εμπορίου και μέχρι τότε, καταφέρνει να συμπεριλάβει 1.200 petshops στο πελατολόγιό της.
 • 1996 Το επιχειρηματικό ενδιαφέρον στρέφεται στη λιανική πώληση, έχοντας ωστόσο σαν κοινό γνώμονα τον κλάδο δραστηριοποίησης που δεν είναι άλλος από τη διάθεση petπροϊόντων. Εγκαινιάζεται το πρώτο κατάστημα της Pet City στην περιοχή της Παιανίας.
 • 1999 Κάνει την εμφάνισή του το δεύτερο κατάστημα-και πρώτο mega κατάστημα-στη Γλυφάδα.
 • 2002 Η Pet City εξαγοράζει την εταιρεία City Zoo η οποία κατέχει ένα κατάστημα το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Την ίδια λοιπόν χρονιά, η εταιρεία καταφέρνει και φτάνει στο σύνολό της, τα τρία καταστήματα στην Αττική.
 • 2004 Το πρώην City Zoo Χαϊδαρίου μετατρέπεται σε Pet City και παράλληλα εγκαινιάζονται τα καταστήματα του Ίλιον , του Γέρακα και του Αμαρουσίου (Λεωφόρος Κηφισίας).
 • 2005 Η Εταιρεία ενδυναμώνει την παρουσία της στα βόρεια προάστια εγκαινιάζοντας ένα επιπλέον κατάστημα στα Βριλήσσια.
 • 2006 Οι επιχειρηματικές κινήσεις και τα επιχειρηματικά πλάνα γίνονται εντονότερα, με μεγαλύτερο επίτευγμα την εξαγορά δύο πολύ γνωστών, για την εποχή, αλυσίδων με petπροϊόντα ? της Grekovet και της Pet Champion. Αυτή η δράση συνεπάγεται την αύξηση του αριθμού των καταστημάτων από επτά σε έντεκα μετά την απόκτηση των καταστημάτων της Κηφισιάς, του Χαλανδρίου (δύο καταστήματα) και του Αμαρουσίου (Σωρού).
 • 2007 Tα καταστήματα του Πόρτο Ράφτη και της Ηλιούπολης κάνουν ανανεωμένα δυναμική εμφάνιση.
 • 2008 To 2008 αποτελεί χρονιά ορόσημο για την Pet City καθώς προχωρά σε ένα αρκετά μεγάλο επιχειρηματικό βήμα. Πέραν του ανοίγματος των καταστημάτων στις περιοχές της Βούλας, της Νέας Ιωνίας (Λεωφόρος Κύμης) και των Πατησίων, αξιοσημείωτη είναι και η έναρξη λειτουργίας του υπερσύγχρονου κτηνιατρικού κέντρου «Vet City» που στεγάζεται άνωθεν του καταστήματος της Pet City στη Γλυφάδα.
 • 2009 Πραγματοποιείται η απόκτηση 3 καταστημάτων στις περιοχές του Πειραιά (δύο καταστήματα) και της Αγίας Παρασκευής.
 • 2010 Εγκαινιάζονται τα καταστήματα της Πετρούπολης, της Νέας Σμύρνης και της Αργυρούπολης.
 • 2011 Τα καταστήματα πλέον ανέρχονται σε 24 με το κατάστημα του Χολαργού, του Ηρακλείου και του Περιστερίου να γίνονται το 25ο, 26ο και 27ο αντίστοιχα.
 • 2012 Η Pet City συνεχίζει απτόητη να στηρίζει και να ενισχύει την ελληνική οικονομία, με τα ολοκαίνουργια καταστήματά της στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, στην Αρτέμιδα (Λούτσα), στην Πεύκη, στο Κορωπί και την Άνω Γλυφάδα να δηλώνουν ισχυρό παρόν.
 • 2013 Με την έναρξη του νέου έτους εγκαινιάζουμε και ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματά μας, που δεν είναι άλλο από το Pet City Αλίμου με έκταση 1.100τμ. Κατά τη διάρκεια του έτους οδηγούμαστε σε νέες περιοχές πολύ υψηλού ενδιαφέροντος στις οποίες είτε ανοίγουμε για πρώτη φορά κατάστημα όπως είναι το Αιγάλεω είτε που διαθέτουμε ήδη καταστήματα όπως είναι το Χαϊδάρι και η Νέα Σμύρνη. Το 2013 ολοκληρώθηκε με το άνοιγμα ενός ακόμα καταστήματος στην περιοχή του Κολωνακίου με στόχο να μας φέρει πιο κοντά σε εσάς και τους πιστούς μας φίλους.
 • 2014 Το νέο έτος ξεκινάει με το άνοιγμα ενός ακόμη καταστήματος μας στην περιοχή της Άνοιξης ενώ κατά τη διάρκεια του έτους τα καταστήματά μας φτάνουν τον αριθμό 45 με το άνοιγμα 6 ακόμα καταστημάτων στις περιοχές του Παγκρατίου, Πειραιώς, Κερατσινίου, Κορυδαλλού, Πικερμίου και Καλλιθέας.


Αποστολή και όραμα

Η αποστολή μας
Η εταιρική αποστολή αποτελεί ζωτικό κομμάτι της ανάπτυξης της Pet City καθώς παρέχει τις αρχές και τις βάσεις για την εξάπλωση των μελλοντικών δραστηριοτήτων της. Το τρίπτυχο της αποστολής μας αποτελείται από τις παρακάτω παραμέτρους:
Να προσφέρουμε τα πάντα από προϊόντα και υπηρεσίες, στους πιστούς μας φίλους,κάνοντας εσάς και τα κατοικίδιά σας ευτυχισμένους.
Να εμπνέουμε καθημερινά όλους εσάς να συμβάλλετε στη δημιουργία ενός καλύτερου και πιο αξιόπιστου κόσμου για τα ζώα της χώρας μας.
Να διαφοροποιούμαστε και να δημιουργούμε αξίες εμμένοντας πάντα πιστοί στις ηθικές αρχές μας.

Το όραμα μας
Το όραμα που έχουμε θέσει σαν εταιρεία μας βοηθά να γινόμαστε μέρα με τη μέρα καλύτεροι και πιο υπεύθυνοι. Ωστόσο, προκειμένου να το επιτύχουμε, προβαίνουμε σε μια σειρά από δράσεις που συντελούν στην ολοκλήρωση του οράματος. Αυτές δεν είναι άλλες από το να:
Αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους μας με σεβασμό και αγάπη ώστε να είναι ευτυχισμένοι και αποδοτικοί στην εργασία τους.
Προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών βάσει των επιθυμιών των πελατών μας και κυρίως των κατοικίδιών τους.
Διατηρούμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους πελάτες μας.
Φερόμαστε υπεύθυνα απέναντι στο περιβάλλον με σκοπό τη δημιουργία μιας καθαρής κοινωνίας για ανθρώπους και ζώα.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω συμβάλλουν στη δημιουργία του ύστατου οράματος μας που δεν είναι άλλο από το να:

Δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη και πιο αληθινή οικογένεια φιλόζωων στην Ελλάδα.

banner