image

Metropolitan General Προσλαμβάνει Ιατρικό και Παραϊατρικό προσωπικό

Metropolitan General Προσλαμβάνει Ιατρικό και Παραϊατρικό προσωπικό

Metropolitan General Προσλαμβάνει Ιατρικό και Παραϊατρικό προσωπικό

Metropolitan General Προσλαμβάνει Ιατρικό και Παραϊατρικό προσωπικό

Το Metropolitan General, είναι μία από τις μεγαλύτερες και αρτιότερα εξοπλισμένες μονάδες υγείας της χώρας και έχει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσει ολοκληρωμένα και υπεύθυνα οποιοδήποτε περιστατικό σε επίπεδο διάγνωσης, πρόληψης και θεραπείας.

Συνεργάζεται με έμπειρους και διεθνώς αναγνωρισμένους ιατρούς ενώ στελεχώνεται από υψηλής επιστημονικής κατάρτισης νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό με ενδιαφέρον για την υγεία σας.

Στο Metropolitan General εφαρμόζονται με ασφάλεια όλες οι νεότερες και πρωτοποριακές μέθοδοι διάγνωσης και θεραπείας, γεγονός που το καθιστά κέντρο αναφοράς στις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η Κλινική έχει πιστοποιηθεί για το σύνολο των υπηρεσιών του σύμφωνα με το διεθνές, αναβαθμισμένο πρότυπο ποιότητας ISO 9001:2015 και τα πρότυπα του Διεθνούς Οργανισμού Ιατρικού Τουρισμού Temos International, ενώ οι υπηρεσίες του Παθολογοανατομικού του Εργαστήριου έχουν διαπιστευθεί με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO 15189:2012. Αποτέλεσμα της πολιτικής ποιότητας διεθνών προδιαγραφών που ακολουθεί είναι οι συνεχόμενες διακρίσεις του από το Diplomatic Council ως “Preferred Partner Hospital” (“Best Hospitals Worldwide”).

Το Metropolitan General διαθέτει:

 • 226 κλίνες σε χώρους υψηλής ξενοδοχειακής υποδοµής
 • Μια από τις πιο σύγχρονες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), δυναμικότητας 10 κλινών, για την αντιμετώπιση των περιστατικών σε υψηλές συνθήκες ασφαλείας
 • 11 πλήρως εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες
 • Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών που λειτουργεί ΟΛΟ το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο
 • Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ειδικοτήτων
 • Εξειδικευμένα Τμήματα και Ειδικές Μονάδες για πιο αποτελεσματική φροντίδα
 • Διαγνωστικά και Απεικονιστικά Εργαστήρια, όπου πραγματοποιούνται όλες οι σύγχρονες και οι πιο εξειδικευμένες εξετάσεις
 • Σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό

Αυτο το διαστημα ενδιαφερεται να προσλαβει προσωπικο για τις παρακατω ειδικοτητες :

ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΟΡΟΦΟΥ

ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΝΕΦΡΟΥ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ Μ.Ε.Θ.

ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΤΡΑΥΜΑΤΙΟΦΟΡΕΑΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ

Περισσοτερες πληροφοριες κανοντας κλικ στους παραπανω συνδέσμους  .

Η Διοίκηση του Metropolitan General υλοποιώντας την προτεραιότητα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του, έχει καθιερώσει µια σειρά παροχών για τους εργαζόμένους του.

Παράλληλα, πάντοτε µε τις πολύ ανταγωνιστικές απολαβές, οι οποίες αναθεωρούνται ετησίως, το Metropolitan General προσφέρει:

 • Παροχές για νοσηλεία και εξετάσεις στους εργαζοµένους και σε συγγενείς α΄ βαθµού
 • Ετήσιο check-up
 • Γεύµα σε όλο το προσωπικό (ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό) µε συµβολική συµµετοχή
 • Προνόµια & εκπτώσεις για το προσωπικό σε συνεργαζόµενα καταστήµατα και αλυσίδες καταστηµάτων.

Στους στόχους της Διοίκησης του Metropolitan General είναι να προσελκύει και να διατηρεί στελέχη υψηλής απόδοσης µε σύγχρονη επαγγελµατική αντίληψη, να προσλαµβάνει δυναµικούς ανθρώπους, οι οποίοι πιστεύουν στην οµαδική εργασία, πάνω από όλα όµως, επιζητά άτοµα διατεθειµένα να µοιραστούν τις αξίες και το όραµά του.

Η σταθερή και αποδοτική εταιρική ανάπτυξη στον τοµέα των υπηρεσιών υγείας είναι απόλυτα εξαρτηµένη µε την ποιοτική εξυπηρέτηση. Βασική προϋπόθεση για την επιτυχία του Metropolitan General είναι η δηµιουργία µιας εταιρικής κουλτούρας που παρέχει τη δυνατότητα σε όλα τα στελέχη του να ανταποκρίνονται ευγενικά, γρήγορα και αποτελεσµατικά στους νοσηλευοµένους και στους συναδέλφους, ενώ παράλληλα να ενδιαφέρονται για τη συνεχή βελτίωση της αποδοτικότητάς τους, τη διεύρυνση των ικανοτήτων τους και την προσωπική τους εξέλιξη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικά το Βιογραφικό τους Σημείωμα στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού: hrgeneral@metropolitan-hospital.gr ή μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας.

ευρεση εργασιας στο ergasia.gr

Άφησε μας το σχόλιο σου


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Uploading