image

Γρηγόρης: Αγγελίες για εργασία σε 22 περιοχές

Γρηγόρης: Αγγελίες για εργασία σε 22 περιοχές

Γρηγόρης: Αγγελίες για εργασία σε 22 περιοχές

Γρηγόρης: Αγγελίες για εργασία σε 22 περιοχές

Ειδικότητες, προσόντα και φόρμα υποβολής βιογραφικού

Η κορυφαία αλυσίδα, Γρηγόρης, ενισχύεται με προσωπικό τριών ειδικοτήτων σε 22 περιοχές.

Ηλιάνα Καλούπη

Το 1972, στη Δάφνη, ο κ. Γρηγόρης Γεωργάτος άνοιξε αυτό που έμελλε να γίνει το πρώτο κατάστημα Γρηγόρης.

Με φρέσκα και ποιοτικά υλικά, παραδοσιακές αλλά και μοναδικές συνταγές, προσοχή στη λεπτομέρεια
και πάνω από όλα χαμόγελο, το πρώτο κατάστημα έγινε ο οδηγός για τη μελλοντική ανάπτυξη του δικτύου.

σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην Ευρωπαϊκή κατάταξη
με τις μεγαλύτερες εταιρίες καταστημάτων καφέ.

Αυτή τη φορά επιλέγει υποψηφίους τριών ειδικοτήτων σε 22 περιοχές.
Συγκεκριμένα ζητούνται:
 • Πωλητές (Οινόφυτα, Χαλκίδα, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Πειραιάς, Καλλιθέα, Ηλιούπολη, Πέραμα, Κολωνός, Περιστέρι, Χαϊδάρι, Γουδί, Κερατσίνι, Νίκαια, Κορυδαλλός, Αιγάλεω, Παιανία) – 
  Απολυτήριο Λυκείου, σπουδές (επιθυμητό),
  γνώση Αγγλικών,
  εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, γνώση Αγγλικών
 • Barista (Μοσχάτο, Καλλιθέα, Γέρακας) – 
  Απολυτήριο Λυκείου,
  γνώση Αγγλικών,
  εμπειρία σε αντίστοιχη θέση (επιθυμητό),
  υπευθυνότητα
 • Διανομείς (Πάτρα, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Σύρος)
  Απολυτήριο Λυκείου,
  εμπειρία σε αντίστοιχη θέση,
  δίπλωμα οδήγησης μηχανής,
  επαγγελματισμός

  Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.

Βρες εργασία στο ergasia.gr ΤΩΡΑ

ια εμάς, οι άνθρωποί μας είναι το μυστικό της επιτυχίας μας!

Γι αυτό προσφέρουμε συνεχή εκπαίδευση, εξειδίκευση, προοπτική ανάπτυξης, δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, αμοιβαίο σεβασμό, ανοιχτή και αμφίδρομη επικοινωνία, αρμονική συνεργασία σε όλα τα μέλη της ομάδας μας.
Έτσι και οι άνθρωποί μας βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ό,τι κάνουν και μένουν μακροχρόνια στην οικογένεια του Γρηγόρη.

Γίνε κι εσύ μέλος τις Ομάδας μας, δες τις διαθέσιμες θέσεις (στα καταστήματα μας , στα κεντρικά γραφεία) και στείλε το βιογραφικό σου.

Εδώ, εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους διοίκησης, προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις αλλαγές, ενθαρρύνουμε την πρωτοβουλία, επιβραβεύουμε την εξαιρετική απόδοση και δημιουργούμε συνεχώς ευκαιρίες εξέλιξης για τους ανθρώπους μας. Πιο συγκεκριμένα:

 • Στελέχωση εκ των έσω. Προσπαθούμε πάντα να δίνουμε προτεραιότητα στους δικούς μας ανθρώπους. Γι αυτό, φροντίζουμε ώστε οι θέσεις να καλύπτονται με εσωτερική μετακίνηση από το υπάρχον προσωπικό. Έτσι, δημιουργούμε αφενός ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης για τους εργαζόμενους και αφετέρου αξιοποιούμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Για αυτό το λόγο όλες οι νέες θέσεις εργασίας επικοινωνούνται εσωτερικά πριν την αναζήτηση υποψηφίων στην αγορά εργασίας.
 • Πρακτική άσκηση. Συνεργαζόμαστε με πανεπιστήμια και δίνουμε την  ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία μας και να αποκτήσουν την πρώτη τους εργασιακή εμπειρία. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, και ανάλογα με τις ανάγκες, μετά το τέλος της πρακτικής τους άσκησης παραμένουν στο εργατικό δυναμικό μας.
 • Εκπαίδευση Επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας. Αρχικά αναγνωρίζοντας τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες εξατομικευμένα και έπειτα υλοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα, είτε εσωτερικά είτε σε συνεργασία με εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες. Έτσι, ενισχύουμε τις ικανότητες των ανθρώπων μας, βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητά τους και εμπλουτίζουμε τις διοικητικές τους γνώσεις.
 • Παροχή Υποτροφιών για Μεταπτυχιακά Προγράμματα. Στηρίζουμε τη δια βίου μάθηση των εργαζομένων μας, αλλά παράλληλα αναγνωρίζουμε και ενθαρρύνουμε την αριστεία, προσφέροντας κάθε χρόνο 3 Υποτροφίες για Μεταπτυχιακά Προγράμματα, καλύπτωντας έως και το 50% του κόστους. Με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποί μας προσθέτουν αξία στην εταιρία, καθώς εξιδεικεύονται στο αντικείμενό τους και μπορούν να γίνουν ολοένα πιο αποτελεσματικοί και ακριβείς στην επίλυση των σύγχρονων προκλήσεων.

Άφησε μας το σχόλιο σου


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Uploading