image

ΑΝΕΚ LINES  ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΑΝΕΚ LINES  ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

ΑΝΕΚ LINES  ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Η ΑΝΕΚ LINES είναι μια από τις ηγέτιδες δυνάμεις στην Ελληνική ναυτιλία με αξιόλογη παρουσία στις εγχώριες και διεθνείς γραμμές. Με πρωτεργάτες τους εργαζομένους της, που τη βοηθούν στην υλοποίηση των στόχων της, η ΑΝΕΚ διασφαλίζει την ανοδική της πορεία.

Οι άνθρωποί της ΑΝΕΚ σε ξηρά και θάλασσα με την υψηλή επαγγελματική κατάρτιση που διαθέτουν, την εμπειρία και την ικανότητά τους, την βοηθούν να διατηρεί το ανταγωνιστικό της πλεονέκτημα στη μακρόχρονη παρουσία της.

Αναγνωρίζοντας τη συμβολή των ανθρώπων της στην συνεχή ανάπτυξή της, η ΑΝΕΚ LINES προσφέρει ένα σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον, ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, αναβαθμισμένες παροχές και πρόσθετη ιατροφαρμακευτική κάλυψη. Επιπλέον, μεριμνά για την συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση του ανθρώπινου δυναμικού της, γύρω από τα νέα δεδομένα στο γνωστικό τους αντικείμενο, με την διεξαγωγή εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών σεμιναρίων και προγραμμάτων.

Η εταιρεία ενδιαφέρεται για προσλήψεις ναυτικών των παρακάτω ειδικοτήτων για την στελέχωση των πλοίων της :

 • Ηλεκτρολόγος (όλων των βαθμίδων)
 • Μηχανικός (όλων των βαθμίδων)
 • Μηχανολόγος Μηχανικός
 • Πλοίαρχος (όλων των βαθμίδων)

 

Συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα


Στείλτε μας το βιογραφικό σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα
Σημείωση: Για την απασχόληση σε πλοίο απαιτείται ΝΑΥΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Η Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης, επισήμως γνωστή ως ANEK Lines, είναι από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της Ευρώπης, που εξυπηρετεί δρομολόγια πλοίων στην Ελλάδα την Ιταλία.

Η εταιρεία ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1967  με αφορμή το ναυάγιο του πλοίου Ηράκλειον από επιφανείς και μη Κρητικούς με σκοπό και στόχο την πραγματοποίηση των θαλασσίων μεταφορών μέσα από σύγχρονα, άνετα και ασφαλή πλοία, που θα είχαν τη δυνατότητα να παραδίδουν έγκαιρα τα εμπορεύματα. Στα τέλη της δεκαετίας του ´80 το μεγαλύτερο μέρος της εταιρείας εξαγοράστηκε από το Ρεθυμνιώτη μεγαλοεφοπλιστή Σήφη Βαρδινογιάννη.[5]

Με σύνθημα την πρωτοπορία και επίκεντρο τον επιβάτη, η ΑΝΕΚ LINES έφερε την ποιοτική  εξέλιξη στις θαλάσσιες μεταφορές  συμβάλλοντας  στην ανάπτυξη του κλάδου της ακτοπλοΐας και  ανοίγοντας νέους δρόμους στις θάλασσες  του Αιγαίου και της Αδριατικής.

Η εταιρεία ιδρύθηκε στις 10 Απριλίου του 1967, με την επωνυμία «Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία Κρήτης Α.Ε.» και τον διακριτικό τίτλο «ANEK LINES», με αρχικούς μετόχους απλούς ανθρώπους της Μεγαλονήσου που ήθελαν μεγάλα και ασφαλή πλοία  στα συχνά ταξίδια τους προς την Ηπειρωτική Ελλάδα.

Η δραστηριοποίηση της ΑΝΕΚ στον χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 1970 με τη δρομολόγηση του πρώτου πλοίου της, του αλησμόνητου «ΚΥΔΩΝ», στη γραμμή Πειραιά – Χανιά. Από τότε μέχρι σήμερα η εξέλιξή της  είναι εντυπωσιακή.

Ο μεγάλος και σύγχρονος στόλος της, σήμερα περιλαμβάνει 9 ιδιόκτητα πλοία, ελληνικού νηολογίου, τα οποία είναι πιστοποιημένα με τα Διεθνή Συστήματα Ασφάλειας και Ποιότητας ISM & ISPS Systems, ΙSO & HACCP αντίστοιχα. Διοικείται από 15μελες συμβούλιο και απασχολεί κατά μέσο όρο 900 άτομα σε πληρώματα & Διοικητικές Υπηρεσίες ξηράς. Η έδρα της είναι στα Χανιά, σε ιδιόκτητα υπερσύγχρονα γραφεία, τα οποία διαθέτουν μεγάλο συνεδριακό κέντρο με δυνατότητα φιλοξενίας 500 ατόμων.

Από το Δεκέμβριο του 1998, με την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, διασφάλισε την ανοδική της πορεία και συνέχισε να επενδύει στην ανάπτυξή της, στη βελτίωση του στόλου της και αναβάθμιση των υπηρεσιών της. Αξιοποιώντας τις ευκαιρίες  και τις προκλήσεις στο ναυτιλιακό χώρο, διεύρυνε το εμπορικό της  δίκτυο, αύξησε τους προορισμούς,  δημιούργησε νέες δρομολογιακές γραμμές, και με εύστοχες στρατηγικές marketing, αυξάνει διαρκώς την αξία στο συνολικό δυναμικό της και το μεγάλο δίκτυο πωλήσεων και πρακτορείων που την αντιπροσωπεύουν, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ταυτόχρονα η ΑΝΕΚ με στοχευμένες πολιτικές έχει καταφέρει να διατηρήσει μια από τις πρώτες θέσεις στο χώρο της διεθνούς και εγχώριας ναυτιλίας, εφαρμόζοντας την Διεθνή Σύμβαση ναυτική εργασίας MLC 2006 καθώς και την STCW του 1995, που αφορούν στην ποιότητα των πληρωμάτων (εξειδίκευση, διπλώματα, εμπειρία κλπ).

Σήμερα η ΑΝΕΚ LINES ανήκει στην ομάδα των πλέον σύγχρονων ναυτιλιακών εταιρειών, με πανευρωπαϊκή παρουσία και μεγάλο κύρος.

Η ΑΝΕΚ LINES με σχέδιο και προγραμματισμό, με σταθερότητα και δύναμη, με προσήλωση στις αξίες και την διασφάλιση των μετόχων της, ανελλιπώς, για πάνω από 50 χρόνια, έχει αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη στο κλάδο της ακτοπλοΐας και σε σημαντικό μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας και του τουρισμού της Κρήτης, και κατ’ επέκταση της κοινωνίας και του πολιτισμού της.

Η εταιρική υπευθυνότητα, η διαφάνεια,  και η κοινωνική αλληλεγγύη, αποτελούν για την εταιρία αναπόσπαστες αρχές στην εξέλιξη της.

Η ΑΝΕΚ, LINES με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο βρίσκεται διαρκώς κοντά στην κοινωνία διατηρώντας και ενισχύοντας σε ετήσια βάση το θεσμό των χορηγιών.  Ως χορηγός μεταφοράς και ως οικονομικός χορηγός η ΑΝΕΚ στηρίζει τις πιο σημαντικές πολιτιστικές, εκπαιδευτικές, επιστημονικές, αθλητικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες, βοηθάει ιδρύματα και φορείς κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, αλλά και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη την αρωγή της. Η ΑΝΕΚ LINES συνδράμει, σταθερά, τις προσπάθειες διατήρησης και ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς και  της ιστορικής φυσιογνωμίας της Κρήτης, συμβάλλοντας, παράλληλα, στην τουριστική προβολή της χώρας.

Το Δεκέμβριο του 2008, στο πλαίσιο της ετήσιας απονομής των “5th Greek Shipping Awards” που διοργάνωσε η Lloyd’s List, η ΑΝΕΚ βραβεύτηκε ως «H Καλύτερη Εταιρεία της Χρονιάς 2008 για την Επιβατηγό Ναυτιλία».

Από την γέννηση της εταιρείας και τον κατάπλου του πρώτου ιστορικού πλοίου της, του θρυλικού ΚΥΔΩΝ, μέχρι τις μελετημένες στρατηγικές αποφάσεις της σημερινής Διοίκησης, η ΑΝΕΚ  LINES με σχέδιο και προγραμματισμό, με σταθερότητα και αξιοπιστία με προσήλωση στις αξίες και τη διασφάλιση των μετόχων της λειτουργεί με υπευθυνότητα και συνέπεια, βελτιώνει και αξιοποιεί τον στόλο της, με το ειδικευμένο προσωπικό της και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της. Και όλα αυτά πάντα με κύριο γνώμονα το συμφέρον του επιβατικού κοινού που με την σταθερή προτίμησή του την ενδυναμώνει για να συνεχίζει το ταξίδι της με πλώρη το μέλλον.

Ζητάς  εργασία ; Ενημερώσου για τις τελευταίες αγγελιες εργασιας  ΤΩΡΑ στο ergasia.gr

comment 2


 1. Γιάννης

  Ενδιαφέρομαι για εργασία

  Reply
  1. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας
   Δεν είμαστε εταιρεία ευρέσεως εργασίας αλλά εταιρεία δημοσίευσης αγγελιών
   Αυτό σημαίνει ότι το να μας υποβάλετε το ενδιαφέρον σας για τη θέση η με το να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε .
   Σε κάθε Αγγελία η Άρθρο μας με θέμα την δημοσίευση θέσεων εργασίας έχει είτε στις αγγελίες το ΠΕΔΙΟ αίτηση
   Είτε στο Άρθρο έχει το λινκ (παραπομπή ) που σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε κατευθείαν με την εταιρεία που ενδιαφέρεστε .
   Αν πάλι δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο λινκ Αίτηση τότε μάλλον δεν είστε μέλος της πλατφόρμας μας .
   Η Εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ και γίνετε από εδώ https://ergasia.gr/signup και με την εγγραφή σας έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για τι νέες θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν και να κάνετε την αίτηση σας στον εργοδότη που σας ενδιαφέρει .

   Σας ευχόμαστε Καλή επιτυχία
   Με εκτίμηση
   Ergasia.gr

   Reply

Άφησε μας το σχόλιο σου


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Uploading