image

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 109 ατόμων στο Δήμο Αθηναίων (προκήρυξη)

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 109 ατόμων στο Δήμο Αθηναίων (προκήρυξη)

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 109 ατόμων στο Δήμο Αθηναίων (προκήρυξη)

Ο Δήμος Αθηναίων ανακοινώνει την πρόσληψη μέσω ΑΣΕΠ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, εκατόν εννέα (109) ατόμων, για την κάλυψη εποχικών αναγκών των Παιδικών Εξοχών.

Με 109 υπαλλήλους αναμένεται να ενισχυθεί ο δήμος Αθηνών.

Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου έως τρείς μήνες, η οποία δεν παρατείνεται ούτε ανανεώνεται.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, ξεχωριστά για κάθε ειδικότητα.

Οι θέσεις αφορούν την ενίσχυση κατασκηνώσεων στην περιοχή της Ν. Μάκρης και αναμένεται να προσληφθούν υποψήφιοι όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ).

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία υπηρεσίας του δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση με όλα τα ζητούμενα στοιχεία, και να την υποβάλουν μαζί με αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας και με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Αθηναίων, Λιοσίων 22, Σ.Κ. 10438, Αθήνα, απευθύνοντάς την στη Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, τμήμα Προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου, υπ’ όψιν Κου Γιαννέλη (τηλ. επικοινωνίας: 2105277450, 2105277509, 2105277480, 2105277553, 2105277452, 2105277510, 2105277514, 2105277516, 2105277520).

Δείτε το ΦΕΚ ΕΔΩ

Ζητάς  εργασία ; Ενημερώσου για τις τελευταίες αγγελιες εργασιας  ΤΩΡΑ στο ergasia.gr

Οι παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων βρίσκονται στον Αγ. Ανδρέα Αττικής, περίπου 30 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας, σε μια πευκόφυτη έκταση 180 στρεμμάτων όπου συνδυάζεται το βουνό με τη θάλασσα.

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες κατασκηνώσεις των Βαλκανίων όσον αφορά τόσο στην άνετη διαβίωση, καθώς είναι άρτια εξοπλισμένη με αθλητικές εγκαταστάσεις και υλικοτεχνική υποδομή σύμφωνα με τα σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα, όσο και στην ασφάλεια των κατασκηνωτών. Να σημειωθεί ότι έχει εκπονηθεί ειδικό επιχειρησιακό πρόγραμμα (“ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ”) για την εκκένωση της κατασκήνωσης ώστε οι κατασκηνωτές να την εγκαταλείψουν με απόλυτη ασφάλεια σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Οι παιδικές εξοχές του Δήμου Αθηναίων κατά τους θερινούς μήνες, για 3 περιόδους των 15 ημερών, έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν ανά περίοδο 1.200 παιδιά, ηλικίας 6-12 ετών αγόρια και κορίτσια, ομαδάρχες και κοινοτάρχες ενώ καθ’ όλη την διάρκεια του έτους διατίθεται σε συλλόγους, αθλητικούς ομίλους, σχολεία και αποστολές από ευρωπαϊκές και βαλκανικές χώρες για μονοήμερες ή πολυήμερες δραστηριότητες. Την 4η περίοδο φιλοξενούμε τα Παιδιά Συλλόγων Α.μεΑ και τους συνοδούς τους για 10 ημέρες. Την 5η περίοδο φιλοξενούμε την Τρίτη ηλικία.

Οι κατασκηνωτές εντάσσονται σε καθημερινό πρόγραμμα δραστηριοτήτων που συνδυάζει διασκέδαση και ψυχαγωγία με παιδαγωγικές μεθόδους, δημιουργώντας κίνητρα στα παιδιά να ασκήσουν πνεύμα και σώμα, λογική και φαντασία. Έτσι λειτουργούμε και συμμετέχουμε στην κατασκήνωση  σε ωραία εργαστήρια  Χειροτεχνίας, Ζωγραφικής, Κολάζ, Πυλού, Κατασκευών με Ανακυκλώσιμα και Φυσικά Υλικά, Θεατρικής Ομάδας, Μουσικής Ομάδας, Ομάδα Χορωδίας, Μοντέρνων και Παραδοσιακών Χορών, Αστρονομία, Ρομποτική και Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα.

Λειτουργεί Βιβλιοθήκη με πολλά και ωραία βιβλία τα οποία μπορούν να δανειστούν τα παιδιά, να γνωρίσουν τα μυστικά του θεάτρου και της λογοτεχνίας. Πολλά πολιτιστικά δρώμενα, παραστάσεις (θεατρικές, μουσικές, διάφοροι πολιτιστικοί και παραδοσιακοί σύλλογοι) πραγματοποιούνται στην κατασκήνωση μας. Υπάρχει επίσης κινηματογράφος και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Όσον αφορά τις αθλητικές δραστηριότητες η κατασκήνωση διαθέτει δύο ΠΙΣΙΝΕΣ, γήπεδο  ποδοσφαίρου κανονικών διαστάσεων  11Χ11 με Φυσικό χορτάρι, Γήπεδο Basket, Volley, Beach Volley, Σκάκι και Πινγκ Πονγκ πλαισιώνουν τις αθλητικές δραστηριότητες. Διεξάγονται επίσης πρωταθλήματα σε όλα τα αθλήματα και απονέμονται αναμνηστικά διπλώματα.

Σημαντικό: Τι πρέπει να γνωρίζουν γονείς και επισκέπτες των Παιδικών Εξοχών
Κατ’ αναλογία της νομοθεσίας, περί οργάνωσης και λειτουργίας των Παιδικών Χαρών των ΟΤΑ  1. ΥΑ 28492/ΦΕΚ 931/τ. Β΄/18-05-2009 και 2. Την τροποποίηση και συμπλήρωση στο άρθρο 1 της ΥΑ 27934/ΦΕΚ 2029/25-07-2014, Απαγορεύεται  η είσοδος και παραμονή ζώων συντροφιάς, με εξαίρεση σκύλους – συνοδούς ατόμων με αναπηρία (ΑμεΑ).

Άφησε μας το σχόλιο σου


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Uploading