image

Metro Cash&Carry: Προσφέρεται δουλειά σε 17 περιοχές (λίστα)

Metro Cash&Carry: Προσφέρεται δουλειά σε 17 περιοχές (λίστα)

Metro Cash&Carry: Προσφέρεται δουλειά σε 17 περιοχές (λίστα)

Ζητούνται υπάλληλοι έξι ειδικοτήτων – Τα προσόντα

Το Metro Cash&Carry επιλέγει υπαλλήλους έξι ειδικοτήτων για εργασία σε 17 περιοχές.

Ηλιάνα Καλούπη

 Η εταιρεία, μία 100% ελληνική επιχείρηση, ιδρύθηκε το 1976 με την επωνυμία METRO Ανώνυμη Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Ειδών Διατροφής και Οικιακής Χρήσεως και το διακριτικό τίτλο METRO.

Προήλθε από το συνεταιρισμό οκτώ παντοπωλών, ενώ ήταν από την αρχή και παραμένει πάντα απόλυτα Ελληνικών συμφερόντων.

Σήμερα, διαθέτει δύο αλυσίδες καταστημάτων.

Τα καταστήματα χονδρικής METRO Cash & Carry, με 50 σημεία σε όλη την Ελλάδα και τα καταστήματα λιανικής My Market, τα οποία έως το τέλος του 2015 αριθμούσαν 66 σημεία, εγκατεστημένα κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και της Νότιας Ελλάδας. 

Το Φεβρουάριο του 2016, σε μία σημαντική στιγμή για την ιστορία της, η METRO αποκτά την αλυσίδα Βερόπουλος και οι δύο ιστορικές, ελληνικές εταιρείες ενώνονται δημιουργώντας μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανεμπορίου στην ελληνική αγορά.

Η απόκτηση του δικτύου καταστημάτων Βερόπουλος αυξάνει τα σημεία πώλησης συνολικά σε 235, καλύπτοντας στρατηγικά σημεία σε όλη την επικράτεια, τόσο στην ηπειρωτικές όσο και στις νησιωτικές περιοχές της χώρας.

Βάσει του πλάνου της εταιρείας έως το τέλος του 2019, όλα τα καταστήματα της εταιρείας Βερόπουλος θα έχουν διαμορφωθεί ως My Market.

Κατά την τρέχουσα χρονική περίοδο η διαδικασία της αλλαγής  και μετονομασίας των καταστημάτων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ήδη πολλά καταστήματα του δικτύου έχουν εγκαινιασθεί προσφέροντας στους πελάτες τους τη «φανταστική εμπειρία αγορών» My Market!

Η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό στους ανθρώπους της.

Στόχος της εταιρείας παραμένει να προσφέρει σε όλα τα μέλη της μεγάλης οικογένειας της METRO ένα περιβάλλον αξιοκρατίας και ασφαλούς εργασίας, αναπτύσσοντας μαζί τους σχέσεις αξιοκρατίας και εμπιστοσύνης σε βάθος χρόνου.

Αυτή τη φορά ενισχύεται με υποψηφίους έξι ειδικοτήτων για εργασία σε 17 περιοχές.

Συγκεκριμένα:

 • Διευθυντές (Ιωάννινα, Λαμία)
  – Πτυχίο ΑΤΕΙ/ ΑΕΙ Οικονομικών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων, εμπειρία 3 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση Αγγλικών, καλή γνώση χειρισμού Η/Υ, αποδεδειγμένη ικανότητα ανάπτυξης πωλήσεων και επίτευξης στόχων, ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
 • Σύμβουλοι Πωλήσεων (Πύργος, Ζάκυνθος)
  – Απόφοιτος ΑΕΙ/ΤΕΙ Οικονομικής Σχολής, εμπειρία 3 χρόνων στον κλάδο HO.RE.CA. και σε πωλήσεις B2B, άριστη γνώση Αγγλικών, δεξιότητες επικοινωνίας
 • Υπάλληλοι Τροφοδοσίας (Φιλιατρά Μεσσηνίας)
  – Απόφοιτος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καλή γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, εμπειρία στο χώρο του εμπορίου, ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες
 • Υπάλληλοι Καταστημάτων (Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Πειραιώς, Γλυκά Νερά, Κορωπί, Ρέθυμνο, Ρόδος)
  – Απολυτήριο Λυκείου, καλή γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, ικανότητες επικοινωνίας και ομαδικής εργασίας
 • Πωλητές Κρεοπωλείου (Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κόρινθος, Κέρκυρα)
  – Απολυτήριο Λυκείου, δίπλωμα κρεοπώλη, εμπειρία 2 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, υπευθυνότητα
 • Οδηγοί Διανομής (Κιλκίς, Ελευσίνα, Πέτρου Ράλλη)
  – Απόφοιτος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κάτοχος διπλώματος οδήγησης Β’ ή Γ’ κατηγορίας, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, ανεπτυγμένες επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.

Ζητάς  εργασία ; Ενημερώσου για τις τελευταίες αγγελιες εργασιας  ΤΩΡΑ στο ergasia.gr

Άφησε μας το σχόλιο σου


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Uploading