• ΣΣΥΝΔΕΣΗ / ΕΓΓΡΑΦΗ
      • ΣΥΝΔΕΣΗ
      • ΕΓΓΡΑΦΗ
    • Αναζήτησε
      • Premium Αγγελίες
      • Μια Θέση Εργασίας
      • Έναν Υποψήφιο
      • Μια Επιχείρηση
    • Αγόρασε ένα πακέτο
    • PPost New Jobs
    • Αρθρογραφία
    • Επικοινωνία
    My cart

    Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

    • Αναζήτησε
      • Premium Αγγελίες
      • Μια Θέση Εργασίας
      • Έναν Υποψήφιο
      • Μια Επιχείρηση
    • Αγόρασε ένα πακέτο
    • Post New Jobs
    • Αρθρογραφία
    • Επικοινωνία
    My cart
    Ergasia
    ×
    • –
    • Αρθρογραφία
    • Εγγραφή
    • Σύνδεση

    ΔΥΠΑ – «Ημέρες Καριέρας» στο Περιστέρι: 8.000 Θέσεις Εργασίας σε 300 Επιχειρήσεις

    ΔΥΠΑ – «Ημέρες Καριέρας» στο Περιστέρι: 8.000 Θέσεις Εργασίας σε 300 Επιχειρήσεις
    09/01/2026ΔΥΠΑ (Πρώην ΟΑΕΔ)
    Κοινοποίησε το
    FacebookXEmailLinkedIn

    ΔΥΠΑ – «Ημέρες Καριέρας» στο Περιστέρι: 8.000 Θέσεις Εργασίας σε 300 Επιχειρήσεις


    50ή Εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ

    Η 50ή εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) πραγματοποιείται και πάλι στην Αθήνα, σηματοδοτώντας ένα ξεχωριστό ορόσημο για τον θεσμό που γεφυρώνει την εργασία με τις πραγματικές ανάγκες της αγοράς.

    Λεπτομέρειες Εκδήλωσης

    Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα διήμερη εκδήλωση για την απασχόληση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Ιανουαρίου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου (Δωδεκανήσου 106), από τις 10:00 έως τις 18:00. Ο χώρος θα μετατραπεί σε δυναμικό κόμβο ευκαιριών, δικτύωσης και επαγγελματικής προοπτικής.


    ΔΥΠΑ – «Ημέρες Καριέρας» στο Περιστέρι: 8.000 Θέσεις Εργασίας σε 300 Επιχειρήσεις

    Σκοπός και Συμμετοχή

    Το διήμερο στοχεύει στη διασύνδεση πολιτών που αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα με επιχειρήσεις που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό. Ενισχύεται έτσι η άμεση επικοινωνία και η στοχευμένη επαφή με την αγορά εργασίας.

    Θέσεις Εργασίας και Επιχειρήσεις

    Περισσότερες από 300 επιχειρήσεις συμμετέχουν στην εκδήλωση, προσφέροντας πάνω από 8.000 θέσεις εργασίας σε ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, για όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης και εμπειρίας.

    Συμμετοχή και Εγγραφή

    Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, ενώ η προεγγραφή πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας:

    https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-athina-ianuarios-2026

    Δραστηριότητες και Υποστήριξη

    Κατά τη διάρκεια του διημέρου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε άμεση επαφή με στελέχη ανθρώπινου δυναμικού, να ενημερωθούν για ανοιχτές θέσεις εργασίας, να καταθέσουν βιογραφικά σημειώματα και να διερευνήσουν επαγγελματικές ευκαιρίες σε διάφορους κλάδους της οικονομίας.

    Παράλληλα, στελέχη της ΔΥΠΑ και της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για ενεργές δράσεις, προγράμματα απασχόλησης και υπηρεσίες υποστήριξης ανέργων και επιχειρήσεων.


    ΔΥΠΑ – «Ημέρες Καριέρας» στο Περιστέρι: 8.000 Θέσεις Εργασίας σε 300 Επιχειρήσεις

    📌Πηγή

    Δείτε Περισσότερα:

    Όλη η Αρθρογραφία ΕΔΩ

    Θέσεις Εργασίας ΕΔΩ

    ΔΥΠΑ ΕΔΩ

    Ενημέρωση – Επιδόματα ΕΔΩ

    Εργασιακά Νέα ΕΔΩ

    Οικονομία ΕΔΩ

    ergasia.gr

    Add Comment Cancel

    Για να σχολιάσετε πρέπει να συνδεθείτε.

     

    Answers

     

    Ενεργοποίηση Λογαριασμού

    Before you can login, you must activate your account with the code sent to your email address. If you did not receive this email, please check your junk/spam folder. Click here to resend the activation email. If you entered an incorrect email address, you will need to re-register with the correct email address.