image

Γρηγόρης  Ανοικτές θέσεις εργασίας Καταστημάτων και Γραφείων 

Γρηγόρης  Ανοικτές θέσεις εργασίας Καταστημάτων και Γραφείων 

Γρηγόρης  Ανοικτές θέσεις εργασίας Καταστημάτων και Γραφείων

 Έχεις αναρωτηθεί πώς θα ήταν να δουλεύεις στη μεγαλύτερη ελληνική εταιρία καφέ και γρήγορης εστίασης στην Ελλάδα;
Δες αναλυτικά παρακάτω όλες τις διαθέσιμες θέσεις για τις οποίες μπορείς να κάνεις αίτηση.
Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, επισύναψε το βιογραφικό σου, αναγράφοντας το τμήμα που σε ενδιαφέρει & θα επικοινωνήσουμε μαζί σου μόλις μας δοθεί η ευκαιρία!

ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ 

BARISTA/ΜΠΟΥΦΕ full-time για το κατάστημά μας στο Γουδί (Ζωγράφου #CB#)

BARISTA/ΜΠΟΥΦΕ με εμπειρία στην εστίαση για το κατάστημά μας στον Πειραιά (Πειραιάς #CB#)

ΠΩΛΗΤΗ/ΤΡΙΑ πλήρους απασχόλησης για το κατάστημά μας στο κέντρο της Αθήνας (Αθήνα #CB#)

BARISTA/ ΜΠΟΥΦΕ & ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΩΝ για τα καταστήματά μας στη Κέρκυρα (Κέρκυρα #CB#)

ΠΩΛΗΤΗ/ΤΡΙΑ για το κατάστημά μας στους Αμπελόκηπους (Αμπελόκηποι #CB#)

ΠΩΛΗΤΗ/ΤΡΙΑ για το κατάστημά μας στην Ελευσίνα (Ελευσίνα #CB#)

BARISTA/ ΜΠΟΥΦΕ για το κατάστημά μας στη Μύκονο (Μύκονος #CB#)

ΥΠΕΥΘΥΝΟ/Η ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ & ΠΩΛΗΤΗ/ΤΡΙΑ για τα καταστήματά μας στα ΣΕΑ Παλλήνης (Παλλήνη #CB#)

ΠΩΛΗΤΗ/ΤΡΙΑ για το κατάστημά μας στην Ηλιούπολη (Ηλιούπολη #CB#)

BARISTA/ ΜΠΟΥΦΕ για τα καταστήματά μας σε Αιγάλεω και Χαϊδάρι (Αιγάλεω #CB#)

ΥΠΕΥΘΥΝΟ/Η ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ & ΠΩΛΗΤΗ/ΤΡΙΑ για τα καταστήματά μας σε Πικέρμι και Παλλήνη (Παλλήνη #CB#)

Εαν ενδιαφερεστε για τις παραπανω θεσεις εργασιας πατηστε ΕΔΩ ωστε να μεταφερθειτε στη σελίδα της εταιρειας

ΘΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ 

Υπάλληλο Πιστωτικού ελέγχου (Άλιμος #CB#)

Για εμάς, οι άνθρωποί μας είναι το μυστικό της επιτυχίας μας!

Για  αυτό προσφέρουμε συνεχή εκπαίδευση, εξειδίκευση, προοπτική ανάπτυξης, δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, αμοιβαίο σεβασμό, ανοιχτή και αμφίδρομη επικοινωνία, αρμονική συνεργασία σε όλα τα μέλη της ομάδας μας.
Έτσι και οι άνθρωποί μας βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ό,τι κάνουν και μένουν μακροχρόνια στην οικογένεια του Γρηγόρη.

Γίνε κι εσύ μέλος τις Ομάδας μας, δες τις διαθέσιμες θέσεις (στα καταστήματα μας , στα κεντρικά γραφεία) και στείλε το βιογραφικό σου.

Εδώ, εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους διοίκησης, προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις αλλαγές, ενθαρρύνουμε την πρωτοβουλία, επιβραβεύουμε την εξαιρετική απόδοση και δημιουργούμε συνεχώς ευκαιρίες εξέλιξης για τους ανθρώπους μας. Πιο συγκεκριμένα:

 • Στελέχωση εκ των έσω. Προσπαθούμε πάντα να δίνουμε προτεραιότητα στους δικούς μας ανθρώπους. Γι αυτό, φροντίζουμε ώστε οι θέσεις να καλύπτονται με εσωτερική μετακίνηση από το υπάρχον προσωπικό. Έτσι, δημιουργούμε αφενός ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης για τους εργαζόμενους και αφετέρου αξιοποιούμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Για αυτό το λόγο όλες οι νέες θέσεις εργασίας επικοινωνούνται εσωτερικά πριν την αναζήτηση υποψηφίων στην αγορά εργασίας.
 • Πρακτική άσκηση. Συνεργαζόμαστε με πανεπιστήμια και δίνουμε την  ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία μας και να αποκτήσουν την πρώτη τους εργασιακή εμπειρία. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, και ανάλογα με τις ανάγκες, μετά το τέλος της πρακτικής τους άσκησης παραμένουν στο εργατικό δυναμικό μας.
 • Εκπαίδευση Επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας. Αρχικά αναγνωρίζοντας τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες εξατομικευμένα και έπειτα υλοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα, είτε εσωτερικά είτε σε συνεργασία με εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες. Έτσι, ενισχύουμε τις ικανότητες των ανθρώπων μας, βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητά τους και εμπλουτίζουμε τις διοικητικές τους γνώσεις.
 • Παροχή Υποτροφιών για Μεταπτυχιακά Προγράμματα. Στηρίζουμε τη δια βίου μάθηση των εργαζομένων μας, αλλά παράλληλα αναγνωρίζουμε και ενθαρρύνουμε την αριστεία, προσφέροντας κάθε χρόνο 3 Υποτροφίες για Μεταπτυχιακά Προγράμματα, καλύπτωντας έως και το 50% του κόστους. Με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποί μας προσθέτουν αξία στην εταιρία, καθώς εξιδεικεύονται στο αντικείμενό τους και μπορούν να γίνουν ολοένα πιο αποτελεσματικοί και ακριβείς στην επίλυση των σύγχρονων προκλήσεων.
 • Πρόγραμμα Induction. Εφαρμόζουμε ένα δομημένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα induction ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή ένταξη και η αποτελεσματική ανάληψη των αρμοδιοτήτων των νεοεισερχομένων στην εταιρεία, παρέχοντάς τους την πληροφόρηση και την υποστήριξη που χρειάζονται.
 • Μέσω της αξιοποίησης σύγχρονων συστημάτων διαχείρισης της απόδοσης (ετήσια αξιολόγηση, αξιολόγηση 360ο) πετυχαίνουμε τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη των ανθρώπων μας σύμφωνα με τους στρατηγικούς στόχους, το όραμα και τις αξίες της εταιρείας.
 • Επιβράβευση. Επιβραβεύουμε πάντα την καλή και εξαίρετη απόδοση των εργαζομένων μας μέσω ενός συστήματος bonus που αφορά σε όλους τους εργαζομένους της διοίκησης.
 • Δίνουμε αξία στη γνώμη των ανθρώπων μας. Μέσω της έρευνας ικανοποίησης των εργαζομένων έχουμε τη δυνατότητα να εντοπίσουμε τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά ώστε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας. Αλλά και κατά την οικειοθελή αποχώρησή τους, μέσω της διενέργειας exit interviews, συλλέγουμε σημαντική πληροφόρηση τόσο για τα δυνατά μας σημεία ως εργοδότης, όσο και για τις περιοχές που μπορούμε να βελτιώσουμε.
 • Έχουμε υιοθετήσει πολιτική “open door policy”, σύμφωνα με την οποία η Διοίκηση (CEO & Διευθυντές των Διευθύνσεων) είναι πάντα πρόθυμη να δεχθεί και να συζητήσει θέματα που απασχολούν το ανθρώπινο δυναμικό της.
 • 30 λεπτά με το HR. Με σκοπό να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους εργαζομένους να μοιραστούν μαζί μας τις απόψεις τους για το τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα σαν εταιρεία αλλά και οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί, έχουμε ορίσει ετήσιες συναντήσεις 1:1 με το Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού διάρκειας 30 λεπτών.
 • Οι εργαζόμενοι  ενθαρρύνονται να συμμετέχουν ενεργά με προτάσεις τους για τη βελτίωση των πολιτικών και των διαδικασιών που είτε τους αφορούν άμεσα είτε αφορούν  γενικότερα τη λειτουργία της Εταιρίας.
 • Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης. Παρέχουμε στους εργαζόμενους ασφάλιση για ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, ασφάλιση ζωής, ασφάλιση ατυχημάτων & ασφάλιση μόνιμης ολικής ανικανότητας.
 • Χορήγηση γεύματος. Όλοι οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν καθημερινά δωρεάν, από το κυλικείο στα κεντρικά της εταιρείας, έναν καφέ ή αναψυκτικό και ένα σάντουιτς ή σνακ ή πίτα.
 • Επικοινωνία/έξοδος εκτός εργασιακού χώρου ανά Διεύθυνση
 • Ενθαρρύνουμε τις Διευθύνσεις να κανονίζουν εξόδους για φαγητό. Έτσι, οι εργαζόμενοι συναναστρέφονται τους συναδέλφους τους και εκτός εταιρείας και ενισχύεται το καλό κλίμα, η συνεργασία η συναδελφικότητα και η επικοινωνία των τμημάτων.

Ζητάς  εργασία ; Ενημερώσου για τις τελευταίες αγγελιες εργασιας  ΤΩΡΑ στο ergasia.gr

comment 2


 1. Vassilia Konstas

  Geia sas
  Me endiaferi ergasia me sas sta Voria proastia πχ. Kifissia, Nea Erithrea, Marousi, Anixi.

  Ektimo poli otan tha eiparxoun thesis na me enimeroseme!

  Sas efxaristo poli

  Me ektimis

  Vassilia Antoniou

  Reply
  1. Αγαπητη μας φιλη
   Δεν είμαστε εταιρεία ευρέσεως εργασίας αλλά εταιρεία δημοσίευσης αγγελιών
   Αυτό σημαίνει ότι το να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε .
   Σε κάθε αγγελία η Άρθρο μας με θέμα την δημοσίευση θέσεων εργασίας έχει είτε στις αγγελίες το ΠΕΔΙΟ αίτηση
   Είτε στο Άρθρο έχει το λινκ που σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε κατευθείαν με την εταιρεία που ενδιαφέρεστε .
   Αν πάλι δεν μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο λινκ Αίτηση τότε μάλλον δεν είστε μέλος της πλατφόρμας μας .
   Η Εγγραφή είναι ΔΩΡΕΑΝ και με την εγγραφή σας έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για τι νέες θέσεις εργασίας που σας ενδιαφέρουν και να κάνετε την αίτηση σας στον εργοδότη που σας ενδιαφέρει .

   Με εκτίμηση
   Ergasia.gr

   Reply

Άφησε μας το σχόλιο σου


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Uploading