146 υπαλλήλους αναζητά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

146 υπαλλήλους αναζητά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

146 υπαλλήλους αναζητά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

146 υπαλλήλους αναζητά το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση έως τις 14 Σεπτεμβρίου

Από 4 έως 14/11 οι προσληφθέντες πρέπει να είναι στη Θεσσαλονίκη
Στην κάλυψη 146 κενών θέσεων προχωρά σε άμεσα το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.
Δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία έχουν οι πτυχιούχοι ΑΕΙ-ΤΕΙ και οι απόφοιτοι οποιουδήποτε τύπου Λυκείου.

Διευκρινίζεται πως από τις 4 έως 14 Νοεμβρίου 2021, που θα διεξαχθεί
το 62ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, όλο το προσωπικό θα πρέπει
να έχει τη δυνατότητα αν του ζητηθεί από το φορέα να εργάζεται στην έδρα του Φεστιβάλ στη Θεσσαλονίκη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση έως την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη.

Ομάδα workenter

Ζητάς  εργασία ; Ενημερώσου για τις τελευταίες Αγγελίες  ΤΩΡΑ στο ergasia.gr

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης (Thessaloniki International Film Festival) διοργανώνεται κάθε Νοέμβριο στη Θεσσαλονίκη από τον ομώνυμο πολιτιστικό οργανισμό υπό την εποπτεία του Υπουργείου Πολιτισμού. Είναι ένα από τα παλαιότερα[1] και κορυφαία φεστιβάλ κινηματογράφου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ενώ αποτελεί τη σημαντικότερη κινηματογραφική διοργάνωση στην Ελλάδα[2]. Το Φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και το πρόγραμμά του περιλαμβάνει επίσης αφιερώματα σε σημαντικούς σκηνοθέτες και εθνικές κινηματογραφίες, καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις όπως masterclass, εκθέσεις, συναυλίες και εργαστήρια. Παράλληλα, κάθε Μάρτιο, ο πολιτιστικός οργανισμός του Φεστιβάλ διοργανώνει και το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης δίνει έμφαση στον ανεξάρτητο κινηματογράφο και τους ανερχόμενους δημιουργούς απ’ όλον τον κόσμο. Αποτελεί ζωτικής σημασίας πλατφόρμα για σκηνοθέτες από την Ελλάδα και τις γειτονικές χώρες[3].  Οι θεατές του Φεστιβάλ ξεπερνούν κάθε χρόνο τους 80.000[4]. Εκατοντάδες Έλληνες και ξένοι προσκεκλημένοι, μεταξύ των οποίων μεγάλα ονόματα του διεθνούς κινηματογράφου, έχουν επισκεφθεί το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται στον ιστορικό κινηματογράφο «Ολύμπιον» της πλατείας Αριστοτέλους και, από το 1999, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, σε τέσσερις αίθουσες που προήλθαν από την ανακατασκευή των παλαιών αποθηκών του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης. Το κέντρο του Φεστιβάλ είναι η Αποθήκη Γ στο Λιμάνι, ενώ εκδηλώσεις πραγματοποιούνται και στο Μουσείο Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, το οποίο ανήκει στον οργανισμό Φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ έχει τρία διαγωνιστικά τμήματα: Διεθνές Διαγωνιστικό για πρώτες ή δεύτερες ταινίες μυθοπλασίας μεγάλου μήκους, Διαγωνιστικό Εικονικής Πραγματικότητας (VR) και Διεθνές Διαγωνιστικό «Γνωρίστε τους Γείτονες» για ταινίες από την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και της Εγγύς Ανατολής.

Η Αγορά είναι το αναπτυξιακό κομμάτι του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και απευθύνεται σε επαγγελματίες του κινηματογραφικού χώρου διεθνώς. Είναι από τις πιο δυναμικές και διαρκώς αναπτυσσόμενες αγορές σε παγκόσμιο επίπεδο[5].

leave your comment


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Uploading