Nestle προσλαμβάνει υπαλλήλους πέντε ειδικοτήτων
Κοινοποίησε το
Nestle προσλαμβάνει υπαλλήλους πέντε ειδικοτήτων
Nestle προσλαμβάνει υπαλλήλους πέντε ειδικοτήτων
Nestle: Ευκαιρίες για υπαλλήλους πέντε ειδικοτήτων
Σε Οινόφυτα και Μαρούσι – Προσόντα, φόρμα υποβολής βιογραφικού
Αναλυτικά ζητούνται:
- Brand Manager (Μαρούσι)
– Πτυχίο Οικονομικών ή Μάρκετινγκ,
εμπειρία 4 χρόνων σε αντίστοιχη θέση,
εμπειρία στην διαχείριση πρότζεκτ,
καλή γνώση Αγγλικών,
επαγγελματισμός - UX & E-Commerce Specialist (Μαρούσι)
– Πτυχίο Γραφιστικής ή Πληροφορικής ή Ψηφιακολυ Μάρκετινγκ,
εμπειρία 3 χρόνων σε αντίστοιχη θέση,
εμπειρία SAP Hybris,
γνώση σχεδιασμού UX,
καλή γνώση HTML / CSS και JavaScript, εμπειρία με Axure / Figma / Sketch,
πολύ καλή γνώση Αγγλικών - Customer Relationship Center Manager (Μαρούσι)
– Πτυχίο σε εμπορικές ή επιχειρηματικές σπουδές,
εμπειρία 5 χρόνων στην εξυπηρέτηση πελατών,
διαχείριση μεγάλων έργων,
καλή γνώση Αγγλικών,
αναλυτική σκέψη - Μηχανικοί Γραμμής Παραγωγής (Οινόφυτα)
– Πτυχίο ΤΕΙ Μηχανολογίας ή Ηλεκτρολογίας,
εμπειρία 3 χρόνων σε περιβάλλον εργοστασίου,
καλή γνώση MS Office,
γνώση Αγγλικών,
επαγγελματισμός - Υπάλληλοι Παραγωγής (Οινόφυτα)
– Πτυχίο ΤΕΙ,
εμπειρία σε περιβάλλον παραγωγής,
γνώση Αγγλικών,
γνώση χειρισμού Η/Υ
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις διαθέσιμες θέσεις και να υποβάλετε το βιογραφικό σας.
Ψάχνεις για εργασία; Ελα στο ergasia.gr ΤΩΡΑ !!
Το 1973 ιδρύεται η Nestlé Ελλάς Α.Β.Ε., με συμμετοχή κατά ποσοστό 51% της Nestlé S.A.
και κατά ποσοστό 49% της Προβγάλ Α.Ε.
Ένα μικρό γραφείο στην Αθήνα, στην οδό Μητροπόλεως 5, αποτελεί την πρώτη έδρα της εταιρείας.
Ο Ελβετός Adrien Guelat εγκαθίσταται στην Ελλάδα, θέτει τις πρώτες βάσεις της βιομηχανικής παρουσίας
της Nestlé στη χώρα και εμφυτεύει στην εταιρεία βασικούς κανόνες λειτουργίας και σύγχρονους τρόπους διοίκησης.
Δεν είναι τυχαίο που η ιστορία της Nestlé στην Ελλάδα ταυτίζεται με αυτή των πιο αγαπημένων προϊόντων
των ελληνικών νοικοκυριών.
Το όνομά της συνδέεται διαχρονικά με την ποιότητα και την καινοτομία, με μάρκες που οι Έλληνες
έβαλαν πρώτα στο τραπέζι τους και στη συνέχεια στην καρδιά τους.
Τα πρώτα προϊόντα Nestlé πρωτοκυκλοφόρησαν στην ελληνική αγορά στα τέλη του 19ου αιώνα, σε απευθείας εισαγωγή από την Ελβετία.
Το «γαλακτούχον άλευρο Nestlé» διαφημίζεται μάλιστα στην εφημερίδα Ακρόπολις
στο φύλο της 2ας Φεβρουαρίου 1899 και περιγράφεται ως «πλήρης τροφή δια τα μικράς ηλικίας παιδία».
Ήταν η αρχή μιας σειράς από ιστορίες και προϊόντα που μεγάλωσαν μαζί με την ελληνική ιστορία.
Ο Nescafé Frappe, μια διάσημη ελληνική «πατέντα» που προέκυψε κατά λάθος
και τα αγαπημένα μαγειρικά προϊόντα Maggi ενσωματώθηκαν στα ελληνικά νοικοκυριά εξίσου καλά
με δύο σπουδαία ελληνικά προϊόντα, τον ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος και το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή.
Τα δημητριακά πρωινού είναι ένα ακόμη σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία της εταιρείας και της χώρας.
Πίσω όμως από πολλές ακόμη αγαπημένες μπράντες που όλοι γνωρίζουμε, στην ιστορία της Nestlé
στην Ελλάδα εντάσσονται τα εργοστάσια και οι άνθρωποί της, το πιο πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο.