image

12 νέες προσλήψεις σε παιδικούς στάθμους του Δήμου Αγίων Αναργύρων

12 νέες προσλήψεις σε παιδικούς στάθμους του Δήμου Αγίων Αναργύρων

12 νέες προσλήψεις σε παιδικούς στάθμους του Δήμου Αγίων Αναργύρων

12 νέες προσλήψεις σε παιδικούς στάθμους του Δήμου Αγίων Αναργύρων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 24323/17.12.2020 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΩΔΕΚΑ ΑΤΟΜΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ  ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

«ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΖΩΗΣ»

ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΝΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

 ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

Ανακοινώνουμε

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δώδεκα  (12) ατόμων διαφόρων ειδικοτήτων για τις ανάγκες των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου και ειδικότερα:

  • 4 ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
  • 3 ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
  • 2 ΥΕ Βοηθών Μαγείρων και
  • 3 ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας

με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων (10 ημερολογιακές ημέρες) αρχίζει την 20.04.2021  και λήγει την 29.04.2021.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Λ. Δημοκρατίας 61, ΤΚ 13561 Άγιοι Ανάργυροι απευθύνοντάς την στο Τμήμα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Γραφείο Μητρώου και Διαδικασιών Προσωπικού, υπόψη κας Σοφίας Μαυρίδη (τηλ. Επικοινωνίας: 2132023671).

ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΣΟΧ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΧ 2/2021

εύρεση εργασίας στο ergasia.gr

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού βρίσκεται στη δυτική – βορειοδυτική Αθήνα. Έχει πληθυσμό 54.000 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011 και ο πραγματικός πληθυσμός υπολογίζεται στις 70-80.000.

Ο Δήμος δημιουργήθηκε από τη συνένωση των Δήμων Αγίων Αναργύρων και Καματερού με τον Νόμο «Καλλικράτης», το 2010.

Ένα βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του Δήμου είναι ότι διασχίζεται από μεγάλους συγκοινωνιακούς άξονες. Εφάπτεται στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας, διασχίζεται κατά μήκος από τις Λεωφόρους Φυλής και Δημοκρατίας και από τις σιδηροδρομικές γραμμές. Για τον λόγο αυτό, η πρόσβαση στον Δήμο από το κέντρο της Αθήνας είναι εύκολη και πολύ γρήγορη.

Μνημεία και ιστορικοί τόποι
Η περιοχή του σημερινού Δήμου έχει πλούσια ιστορία από την αρχαιότητα.

Στο κέντρο της πόλης  του Καματερού υπάρχουν σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα από τάφους και οικίες, όπως επίσης και στην περιοχή του Γεροβουνού.
Στους Αγίους Αναργύρους σώζεται η Ελιά του Πεισίστρατου, δέντρο αποδεδειγμένα ηλικίας 25 αιώνων, που η παράδοση συνδέει με τον αρχαίο τύραννο της Αθήνας Πεισίστρατο. Έχει ανακηρυχθεί σε μνημείο φυσικής ιστορίας και ο Δήμος ζητά να αποτελέσει το κέντρο ενός  προστατευόμενου χώρου πρασίνου, περιπάτου και αναψυχής, ενοποιημένου με την κοντινή έκταση του Πευκώνα.

Στο Καματερό δόθηκε η ιστορική Μάχη του Καματερού τον Ιανουάριο του 1827, όπου ο συνταγματάρχης Διονύσιος Βούρβαχης με δύναμη 800 τακτικών στρατιωτών συνεπικουρούμενη από σώματα ατάκτων – συνολικά 3500 άνδρες, αντιμετώπισε τις δυνάμεις του Κιουταχή που πολιορκούσαν το φρούριο της Ακροπόλεως. Προς τιμήν του Βούρβαχη, που έπεσε στο πεδίο της μάχης, διοργανώνονται κάθε χρόνο πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις.
Μέσα στα όρια  των Αγίων Αναργύρων βρίσκονται μια σειρά Ιερών Ναών της μεταβυζαντινής περιόδου, τη χρονολόγηση των οποίων βεβαιώνει η 1η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων. Πρόκειται για τους Ναούς: Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος, Ι.Ν. Εσταυρωμένου, Ι.Ν. Αγίων Αναργύρων, Ι.Ν. Αγίων Ακινδύνων, Ι.Ν. Αγίου Νικολάου, Ι.Ν. Παναγίας Κουλουρδούς, Ι.Ν. Αγίου Ανδρέου.

Στους Αγίους Αναργύρους βρίσκεται η Βίλα Μέρλα, αρχιτεκτονικό στολίδι και από τα χαρακτηριστικά κτίρια της πόλης. Κατασκευάστηκε από τον Ιωάννη Μέρλα, μεγάλο ευεργέτη της πόλη  και  κοινοτάρχη κατά τη διάρκεια της Κατοχής, όταν και βοήθησε μεγάλο αριθμό κατοίκων της πόλης, σώζοντας τους τη ζωή από την πείνα. Η Βίλα αποκτήθηκε από τον Δήμο, αποκαταστάθηκε στην προηγούμενη μορφή της και σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα φιλοξενήσει Μουσείο της Φυλής των Καλάς (Αρχαιοελληνικής καταγωγής κάτοικοι του Πακιστάν).

Στους Αγίους Αναργύρους, στην περιοχή Κοκκινόπουλου,  βρίσκονταν τα στούντιο της ιστορικής κινηματογραφικής «Φίνος Φίλμς». Πάνω από 100 ταινίες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου γυρίστηκαν στις εγκαταστάσεις αυτές ή και στους γύρω δρόμους. Σήμερα ο Δήμος διεκδικεί τη δημιουργία μουσείου κινηματογράφου στον έκτασης περίπου 4 στρεμμάτων χώρο.
Η «μητρόπολη» της πόλης των Αγίων Αναργύρων είναι ο ομώνυμος Ναός. Αντίστοιχα στο Καματερό είναι ο Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου.

Άφησε μας το σχόλιο σου


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Uploading