Σύμβουλος πώλησης στην Αττική

erg-tv
By erg-tv Οκτώβριος 15, 2014 12:23

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

No job listings found.

Σύμβουλος πώλησης στην Αττική

Story Highlights

  • Οι νέοι συνεργάτες θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό δεκαπενθήμερο.

Related Articles

Σύμβουλο πωλήσεων βιομηχανικού υλικού για την Αττική αναζητεί εταιρεία Καυκάς, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του Ηλεκτρολογικού Υλικού.

Εταιρικό Προφίλ

Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο του Ηλεκτρολογικού Υλικού και διαθέτουμε εξειδικευμένα Τμήματα Φωτισμού, Φωτοβολταικών, Βιομηχανικού Υλικού και Κτιριακών Λύσεων, καθώς και δύο υπερσύγχρονες μονάδες Παραγωγής Ηλεκτρολογικών Πινάκων.

Απαριθμούμε 42 σημεία εταιρικής παρουσίας σε πανελλαδικό επίπεδο και προσφέρουμε υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση σε 5000 πελάτες σε καθημερινή βάση.

Συνδυάζουμε προϊόντα υψηλών προδιαγραφών, κατηρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, συστήματα και οργανωτικές δομές που μας επιτρέπουν να είμαστε η αδιαμφισβήτητη επιλογή των πελατών μας και το πετυχαίνουμε, επειδή μαζί μας εργάζονται μόνο οι καλύτεροι της αγοράς.

Επιλέγουμε και δημιουργούμε ικανά στελέχη, που με την εξαιρετική τους απόδοση, συμβάλλουν στον εντοπισμό και την αξιοποίηση όλων των ευκαιριών που ανακύπτουν.

Εάν πιστεύετε ότι οι γνώσεις, οι ικανότητες και τα μελλοντικά σας σχέδια ταιριάζουν με εμάς, τότε ίσως σας ενδιαφέρει η θέση που θέλουμε να καλύψουμε.

Περιγραφή Ρόλου / Σύμβουλος Πώλησης Βιομηχανικού Υλικού

O /H Σύμβουλος Πώλησης, θα έχετε την ευθύνη της εξυπηρέτησης των πελατών αλλά και της υποστήριξης τους μετά την πώληση. Η συνεχής βελτίωση των γνώσεων αποτελεσματικών τεχνικών πώλησης, προϊόντων, λειτουργιών, διαδικασιών και τιμολογιακής – εμπορικής πολιτικής της εταιρίας προτεραιότητες του εργασιακού, εντάσσεται στις άμεσες προτεραιότητες και απαιτήσεις του εργασιακού ρόλου.

Αναζητάμε

Υποψήφιο/α που πιστεύει και επενδύει στην προσωπική και επαγγελματική του ανάπτυξη, με προσανατολισμό στα αποτελέσματα.

Ο ρόλος απαιτεί:

Πολύ καλή γνώση των προϊόντων και των τεχνικών πώλησης και εξυπηρέτησης των πελατών συμμετοχή σε όλες τις προωθητικές ενέργειες – καμπάνιες που υλοποιούνται αλλά και επίτευξη στοχοποιήσεων.

Προφίλ υποψηφίου

  • Πτυχίο ΑΕΙ – ΤΕΙ Ηλεκτρολογίας
  • Γνώση προϊόντων βιομηχανικού υλικού, προϊόντα κίνησης, αισθητήρες, αυτοματισμοί.
  • Γνώση αγγλικής γλώσσας
  • Άριστες  επικοινωνιακές και οργανωτικές ικανότητες
  • 2 έτη σε εμπορική η βιομηχανική εταιρεία

Εάν επιλεγείτε για την θέση

Θα παρακολουθήσετε ένα Εκπαιδευτικό 15ήμερο, που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τον τρόπο λειτουργίας αλλά και στην εταιρική μας φιλοσοφία, αλλά και εξειδικευμένη εκπαίδευση, με συγκεκριμένη θεματολογία, προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του εργασιακού σας ρόλου.  Κατά την διάρκεια της Εισαγωγικής σας Εκπαίδευσης θα γνωρίσετε, την βασική δραστηριότητα όλων των τμημάτων της εταιρίας, την προϊοντική γκάμα και τις διαδικασίες μας.

ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ 

erg-tv
By erg-tv Οκτώβριος 15, 2014 12:23