ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

No job listings found.

Public

Τα Public είναι η ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας, η οποία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα –αφού ιδρύθηκε μόλις το 2005– κατάφερε να αλλάξει τις καταναλωτικές συνήθειες όλων. Διαθέτει σύγχρονους και ζεστούς χώρους με ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών–καταναλωτών κάθε ηλικίας, αφού μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες σε ένα πολυκατάστημα έμπνευση και ενημέρωση σε τομείς τόσο διαφορετικούς, όσο και συμπληρωματικούς μεταξύ τους όπως: μουσική και ταινίες, κινητά και ψηφιακά, ήχος και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια, computers και gaming.

Όμως, στα πολυκαταστήματα Public οι επισκέπτες δεν είναι απαραίτητα μόνο πελάτες, έχουν περισσότερες δυνατότητες, καθώς μπορούν να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία δοκιμάζοντας τα προϊόντα της αρεσκείας τους πριν τα αγοράσουν. Οι νεαροί φίλοι του internet μπορούν να σερφάρουν δωρεάν. Όσοι αγαπούν την τέχνη μπορούν να παραστούν σε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν από κοντά Έλληνες και ξένους δημιουργούς, να δουν live εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών, να ακούσουν ελεύθερα τα καλύτερα cd, να δοκιμάσουν οι ίδιοι τα ολοκαίνουρια παιχνίδια για κονσόλες, ακόμα και να προμηθευτούν εισιτήρια για θεάματα, συναυλίες καθώς και για όλες τις ταινίες που προβάλλονται στο cinema. Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι μικροί φίλοι του Public μπορούν να παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο, αφηγήσεις παραμυθιών, παραστάσεις με κλόουν και μάγους.

Αυτή είναι η μαγεία του Public: Ένας προορισμός όπου κάθε μέλος της οικογένειας, ανεξαρτήτως ηλικίας, μπορεί να βρει αυτό που ψάχνει, να ανακαλύψει κάτι καινούριο, να ενημερωθεί ή απλώς να περάσει δημιουργικά το χρόνο του.

Το όραμά μας είναι τα πολυκαταστήματα Public να αποτελούν σημείο αναφοράς στην πόλη για να απολαμβάνουν όλοι μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας και πολιτισμού.

Πάθος σημαίνει να προσπαθούμε καθημερινά για το καλύτερο, όχι γιατί πρέπει άλλα γιατί θέλουμε. Γιατί μας «γεμίζει». Με ομαδικό πνεύμα, θετική ενέργεια και αισιοδοξία, θέτουμε καθημερινά υψηλούς στόχους, για τον εαυτό μας και την εταιρεία μας. Με δημιουργική διάθεση, όραμα και όρεξη βρίσκουμε τρόπους να τους επιτύχουμε.

Για τον επισκέπτη μας, το πάθος και η δημιουργικότητά μας μεταφράζεται στις αμέτρητες δυνατότητες και επιλογές που του παρέχουμε, όπως είναι η ανακάλυψη νέων εμπειριών σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, καθώς και η άμεση ενημέρωσή του για ό,τι πιο καινούριο και ξεχωριστό, πάντα με αμείωτη όρεξη και χαμόγελο. Έτσι, κάθε επίσκεψη στα καταστήματά μας είναι μία ευχάριστη έκπληξη.

Κάθε επιτυχημένη σχέση βασίζεται στην εμπιστοσύνη και στο σεβασμόΗ ειλικρίνεια, η συνέπεια και η υπευθυνότητα είναι αξίες που διέπουν τις διαπροσωπικές μας σχέσεις αλλά και τη σχέση μας με τον πελάτη. Κατανοούμε τις ανάγκες του ατόμου που έχουμε απέναντί μας και ανταποκρινόμαστε πάντα με σοβαρότητα.

Το κέντρο του ενδιαφέροντός μας είναι ο πελάτης. Γι’ αυτό βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα του, για να του παρέχουμε τεχνογνωσία και πλήρη υποστήριξη για κάθε προϊόν που τον ενδιαφέρει και να τον καθοδηγήσουμε, ώστε να κάνει την πιο σωστή και ενημερωμένη επιλογή. Με σεβασμό και κατανόηση στις ανάγκες του καταναλωτή, στοχεύουμε στην εγγυημένη ποιότητα προϊόντων και στην άμεση εξυπηρέτησή του, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στα καταστήματά μας αλλά και μετά την ολοκλήρωση των αγορών του, μέσω ειδικά σχεδιασμένων υπηρεσιών υποστήριξης.

Καινοτομούμε χάρη στη δέσμευσή μας για αυτοβελτίωση, στη διαρκή ενημέρωσή μας, στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας και στην προσπάθειά μας για ενδυνάμωση του ομαδικού πνεύματος. Έτσι, με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες για μικρές καθημερινές «νίκες» στον τομέα αρμοδιότητάς μας. Γιατί κάθε μικρή νίκη είναι μέρος μιας μεγαλύτερης που μας πάει πιο μπροστά.

Το όραμά μας είναι να παρέχουμε στον επισκέπτη μία σειρά νέων και μοναδικών εμπειριών. Έτσι, του δίνουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσει ο ίδιος τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες και τις νέες υπηρεσίες, να παραστεί σε μοναδικές εκδηλώσεις ή απλά να περάσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του. Παράλληλα, μέσω της συνεχούς προσπάθειας για βελτίωση και αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, εξελισσόμαστε διαρκώς έτσι ώστε κάθε προσωπική εμπειρία να γίνεται ακόμα καλύτερη.

Μέσα σε 2 χρόνια τα καταστήματα Public έχουν αποσπάσει 13 βραβεία από αναγνωρισμένους φορείς πουεπιβεβαιώνουν τις προσπάθειες μας και μας δεσμεύουν να συνεχίσουμε να προσφέρουμε το ίδιο επίπεδοανώτερης εμπειρίας σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο!

HR Excellence Awards 2014!

Χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Συστήματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού”.

Το Δίκτυο Καταστημάτων Public απέσπασε χάλκινο βραβείο στην κατηγορία “Συστήματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού” των HR Excellence Awards, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014!Τα HR Excellence Awards διοργανώνονται για 2η συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων και στόχο έχουν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις βέλτιστες πρακτικές και επιτυχημένες στρατηγικές που εφαρμόστηκαν από οργανισμούς σε θέματα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, δημιουργώντας αξία και ενισχύοντας τηνανταγωνιστικότητα και την ανάπτυξή τους.

European Business Awards!

National Champion στην κατηγορία “Award for Customer Focus”.

Εθνικός πρωταθλητής στην κατηγορία «Award for customer focus» (Βραβείο για την πελατοκεντρική προσέγγιση) αναδείχθηκαν τα καταστήματα Public στην πρώτη φάση της διοργάνωσης του θεσμού European Business Awards sponsored by RSM 2014-2015. Η διάκριση αυτή δίνει το εισιτήριο στα Public για την επόμενη φάση, από την οποία θα αναδειχθούν οι 100 κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης, στις οποίες θα απονεμηθεί ο τιμητικός τίτλος «Ruban d’Honneur».Η κατηγορία «Award for customer focus» » (Βραβείο για την πελατοκεντρική προσέγγιση) θα αναδείξει την εταιρεία η οποία επικεντρώνεται μέσα από όλες της τις διαδικασίες στηνάρτια εξυπηρέτηση του πελάτη. Tα Public έχοντας ορίσει όλη τους τη φιλοσοφία και δομή οργάνωσης με άξονα τη σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη αναδείχτηκαν σε Εθνικό Πρωταθλητή στη συγκεκριμένη κατηγορία του διαγωνισμού και περνούν στη δεύτερη φάση όπου θα συναγωνιστούν με αξιόλογες εταιρείες από όλη την Ευρώπη.

Ο θεσμός των European Business Awards αναγνωρίζει, αναδεικνύει και επιβραβεύει την πρόοδο ευρωπαϊκών επιχειρήσεων, που χαρακτηρίζονται για την καινοτομία, την εμπορική τους επιτυχία και τη συνεισφορά τους στην οικονομία και την κοινωνία. H κριτική επιτροπή επέλεξε 60 εταιρείες από την Ελλάδα, σε σύνολο 24.000 συμμετοχών από 33 ευρωπαϊκές χώρες, γεγονός που τοποθετεί τη χώρα μας στην 3η θέση της συνολικής κατάταξης των ευρωπαϊκών χωρών, οι εταιρείες των οποίων έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό.

Digital Media Awards 2014!

Το blog των καταστημάτων Public απέσπασε το αργυρό βραβείο στην κατηγορία Thematic Blogs την Πέμπτη, 19 Ιουνίου στα Βραβεία Digital Media 2014.

Με μοντέρνο design, εύκολη πλοήγηση και πλούσιο περιεχόμενο, το Public blogξεκίνησε το 2014 και ενδυνάμωσε ακόμη περισσότερο τη διαδικτυακή παρουσία των Public! Όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο της μουσικής, του πολιτισμού, του βιβλίου, του σινεμά και της τεχνολογίας, νέες κυκλοφορίες, αξιολογήσεις προϊόντων, οδηγοί χρήσης, προσφορές, διαγωνισμοί, videos, podcasts και όλες οι εκδηλώσεις των Public, ο επισκέπτης θα τα βρει στο Public blog! Το Public blog διαθέτει όμως και exclusive περιεχόμενο από τους Public bloggers: συγγραφείςκαλλιτέχνεςμουσικοί έχουν μοιραστεί με το κοινό του Public blog ανέκδοτα αποσπάσματα του έργου τους και προσωπικές στιγμές δημιουργικότητας!

e-Bizz AWARDS 2014!

Το Public.gr απέσπασε το βραβείο για την καλύτερη Εμπειρία Πελάτη στα e- Bizz AWARDS 2014 την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 στο πλαίσιο του 3ου Συνεδρίου e-Business.

Το μοναδικό περιεχόμενο σε τεχνολογία και πολιτισμό, οι κριτικές των πελατών, οι βελτιωμένες διαδικασίες αναζήτησης, το Live Chat, το πρωτοποριακό Facebook forum, ηδυνατότητα 360view σε smartphones και tablets, το αναγνωρισμένο κορυφαίο επίπεδο Social Media Care στην Ελλάδα (με βάση το socialbakers.com) καθώς φυσικά και η εξυπηρέτηση που προσφέρει το δίκτυο των καταστημάτων στις ηλεκτρονικές παραγγελίες, συνέβαλαν στη διάκριση του ηλεκτρονικού καταστήματος ως το καλύτερο στην κατηγορία Customer Experience.

Sales Excellence awards 2014!

Εξυπηρέτηση Πελατών / Παραγωγικότητα και απόδοση

Τα Public απέσπασαν 2 βραβεία στη φετινή διοργάνωση των Sales Excellence awards 2014, έναν θεσμό ο οποίος αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεωνσε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα. Πιο συγκεκριμένα, τα Public κέρδισαν το βραβείο Gold για την Παραγωγικότητα και απόδοση και το βραβείο Silver για την Εξυπηρέτηση πελατών!Επιπλέον, τα Public αναδείχτηκαν νικητές στην κατηγορία Παραγωγικότητα και Απόδοση, παρουσιάζοντας πολύ καλά αποτελέσματα σε μια δύσκολη χρονιά για την ελληνική οικονομία. Ενδεικτικά το 2013 τα καταστήματα Public σημείωσαν αύξηση 27% του τζίρου καθώς και αύξηση άνω του 15% του μικτού κέρδους που προήλθε και από την αύξηση του τζίρου αλλά και από την αύξηση του ποσοστού μικτής κερδοφορίας.

Retail Business Awards 2013

Καλύτερο κατάστημα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών ειδών για το κατάστημα PUBLIC στο Golden Hall / Καλύτερη retail καμπάνια για την τηλεοπτική καμπάνια «Θέλεις tablet και αξεσουάρ. Θέλεις Public»

Τα Public απέσπασαν 2 βραβεία στη φετινή διοργάνωση των Retail Business Awards 2013 και πιο συγκεκριμένα:1. Καλύτερο κατάστημα Ηλεκτρικών και Ηλεκτρονικών ειδών για το κατάστημα PUBLIC στο Golden Hall!
2. Καλύτερη retail καμπάνια για την τηλεοπτική καμπάνια «Θέλεις tablet και αξεσουάρ. Θέλεις Public»!

Η τεράστια ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας και οι απεριόριστες δυνατότητες που μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης στα Public, αναδείχτηκαν μέσα από την τηλεοπτική καμπάνια «Θέλεις tablet και αξεσουάρ. Θέλεις Public» με πρωταγωνιστές τους μικρούς ηθοποιούς Εύη Δαέλη και Αλέξανδρο Καραδήμα και την υπογραφή της διαφημιστικής εταιρείας The Newtons Laboratory. Μια απολαυστική και ρεαλιστική ιστορία δοσμένη με χιούμορ ήτανο βασικός άξονας του τηλεοπτικού σποτ το οποίο μας έκανε στο τέλος να αναφωνούμε «Όλα στη μαμά»! Η καμπάνια των Public βραβεύτηκε ως η καλύτερη στην κατηγορία Retail Campaign 2013! Επιπλέον το κατάστημα στο Golden Hall τιμήθηκε ως το καλύτερο στην κατηγορία Retail Store- Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη 2013! Η αρχιτεκτονική αλλά και η προϊοντική γκάμα του 35ου καταστήματος Public στο Golden Hall το οποίο έχει συνολική έκταση 1.000 τ.μ., καθώς και η συνεργασία με το notoshome το ανέδειξαν ως το καλύτερο στην κατηγορία του! To 2013 τα Public άνοιξαν συνολικά 14 νέα καταστήματα Public τόσο στην Αθήνα όσο και στην περιφέρεια και διέδωσαν το concept των Public σε όλη τη χώρα!

Τα 2 βραβεία στον θεσμό Retail Business Αwards 2013 μας δεσμεύουν να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και το 2014! Στόχος για το 2014 η δημιουργία 60 καταστημάτων σε Ελλάδα και Κύπρο!

Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2013

Ομάδα της χρονιάς- Εξυπηρέτηση Πελατών- front Line

Τα Public τιμήθηκαν με το βραβείο «Ομάδα της χρονιάς- Εξυπηρέτηση Πελατών- front Line» στην απονομή των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών 2013! Τα βραβεία του ΕΙΕΠ (Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών) διοργανώθηκαν για 4η συνεχή χρονιά!Πιο συγκεκριμένα: η ομάδα των Public βραβεύτηκε ως η καλύτερη στην εξυπηρέτηση πελατών front line. Το πάθος μας για την εξυπηρέτηση του πελάτη και η ικανοποίηση ακόμα και των πιο ειδικών αιτημάτων με ευελιξία στις διαδικασίες, προσαρμοστικότητα και συνέπεια είναι αυτά που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας. Θέλουμε να ενθουσιάζουμε τους πελάτες μας προσφέροντας τους αυτό που ονομάζουμε Public Εxperience». H τεράστια ποικιλία προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού, η δυνατότητα δοκιμής των προϊόντων πριν την αγορά, οι μοναδικές υπηρεσίες όπως το used gaming και οι δωρεάν εκδηλώσεις είναι μόνο μερικά από όσα συνθέτουν την μοναδική εμπειρία Public!To βραβείο «Ομάδα της χρονιάς: Εξυπηρέτηση πελατών front line» στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2013 επιβεβαιώνει τις προσπάθειες μας και μας δεσμεύει να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε με το ίδιο πάθος τους πελάτες μας στα 39 καταστήματα Public και στο public.gr και το 2014!

e-volution awards 2014

Εμπειρία Πελατών / Συνδυασμό Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού / Διεθνοποιημένη e- επιχείρηση για τη συνεργασία με το amazon!

Τα Public απέσπασαν 3 βραβεία στη φετινή διοργάνωση των e-volution awards 2014 και πιο συγκεκριμένα:1. Gold για την Εμπειρία Πελατών
2. Silver για το Συνδυασμό Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού
3. Silver στην κατηγορία Διεθνοποιημένη e- επιχείρηση για τη συνεργασία με το amazon!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr μετέφερε μέσα στο 2013 το μοναδικό επίπεδο εμπειρίας από το φυσικό δίκτυο των καταστημάτων Public στον κόσμο του διαδικτύου! Με τεράστια γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών, πλούσιο περιεχόμενο, προηγμένες διαδικασίες αναζήτησης προϊόντων και εξυπηρέτηση πελατών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αγορά, κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία Εμπειρία Πελατών και να αποσπάσει το βραβείο Gold! Η απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη αποτυπώθηκε μέσω του κορυφαίου φορέα αξιολογήσεων Reevoo στο public.gr και έφθασε το 98% από χιλιάδες αγοραστές κάθε μήνα ενώ οδήγησε σε τριψήφια ανάπτυξη πωλήσεων του public.gr το 2013.

Επιπλέον τα Public εξέλιξαν το 2013 ταυτόχρονα και δυναμικά το φυσικό τους και το ψηφιακό τους κανάλι επιτυγχάνοντας ο καταναλωτής να λαμβάνει την ίδια μοναδική εμπειρία των 39 φυσικών καταστημάτων Public και από το ηλεκτρονικό κατάστημαpublic.gr! Η κοινή αισθητική των καταστημάτων Public και του www.public.gr, το ίδιο επίπεδο εξυπηρέτησης και στα δύο κανάλια και οι μοναδικές προσφορές και υπηρεσίες όπως η υπηρεσία used gaming, χάρισαν στα Public το βραβείο silver στην κατηγορία Συνδυασμός Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού.

Στα βραβεία e-volution awards 2014, τα Public κέρδισαν επίσης το βραβείο silver στην κατηγορία Διεθνοποιημένη e-Επιχείρηση για τη συνεργασία τους με το amazon! Με στόχο την προαγωγή του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό, τα Public προχώρησαν το 2013 σε μια μεγάλη συνεργασία με το διαδικτυακό κατάστημα Amazon μέσω της οποίας οι 6.000.000 Έλληνες ομογενείς, φοιτητές και κάτοικοι εξωτερικού σε 37 χώρες όλου του κόσμου απέκτησαν πρόσβαση σε περισσότερους από 50.000 ελληνικούς τίτλους βιβλίων, cd και dvd!

The Socials: Social Media & Interactive Awards 2013

Social Media Team of the Year 2013

Τα καταστήματα Public (public.gr), μέλος του ομίλου εταιριών Olympia Development του Π. Γερμανού, απέσπασαν το βραβείο Social Media Team of the Year 2013 στα Βραβεία The Socials: Social Media & Interactive Awards, που επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα και πρόσωπα της αγοράς. Τα βραβεία απονεμήθηκαν στο πλαίσιο του 2ου 2ου Συνεδρίου Social Media World που διοργανώνεται από τη Smart Press και αποτελεί τη σημαντικότερη διοργάνωση στη χώρα μας, αναφορικά με τα Social Media.Τα Public μέσα στο 2012 κατάφεραν να μεταφέρουν τη μοναδική εμπειρία των καταστημάτων τους σε διαδικτυακό περιβάλλον και όλες οι δράσεις της ομάδας επικεντρώθηκαν σε αυτό. Η γρήγορη αναβάθμιση του Public.gr με νέο μοναδικό περιεχόμενο σε τεχνολογία και πολιτισμό, οι κριτικές των πελατών, οι βελτιωμένες διαδικασίες αναζήτησης, το Live Chat, η σελίδα Public Stores στο Twitter, η διαρκώς ανανεωνόμενη σελίδα των Public στο Facebook που αυτή τη στιγμή μετρά 610.000 likes, το πρωτοποριακό το Public Forum, που αποτελεί ένα νέο σύστημα εξυπηρέτησης χρηστών μέσω Facebook και το πρώτο ελληνικό Facebook application για online εξυπηρέτηση χρηστών, και η κοινότητα Public Book Friends, η πιο καινοτόμα online κοινότητα για το Βιβλίο που μετρά 64.000 φίλους, συνέβαλαν στη μεγάλη αυτή βράβευση των Public.

Βραβεία ΕΒΕΑ 2013

Αύξηση της Απασχόλησης

Το βραβείο Αύξησης της Απασχόλησης –σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα μας- αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βραβεία του θεσμού ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΒΕΑ για επιχειρήσεις και επιχειρηματίες, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.Ήδη μέσα σε ένα χρόνο, τα καταστήματα Public, με ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης έχουν καταφέρει να τριπλασιάσουν το δίκτυο τους, που σήμερα αριθμεί 39 φυσικά και 2 ηλεκτρονικά καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ στόχος είναι μέχρι το τέλος του έτους η αλυσίδα να φτάσει τα 50 καταστήματαΟ κ. Πάνος Γερμανός καθ’ όλη τη διάρκεια της 30ετούς επιχειρηματικής πορείας του στην Ελλάδα στηρίζει τη χώρα με συνεχείς επενδύσεις στις εταιρίες του και σε ανθρώπινο δυναμικό. Πρόσφατα ο Όμιλος Olympia, συμφερόντων του επιχειρηματία, προχώρησε σε επενδύσεις ύψους 100 εκ. ευρώ στην Ελλάδα με στόχο την ενίσχυση του retail κλάδου του Ομίλου, με αιχμή του δόρατος την αλυσίδα καταστημάτων Public.

e-volution awards 2013

Customer Experience 2013

Το Public.gr κέρδισε το Πρώτο Βραβείο στην κατηγορία Customer Experience στο θεσμό των e-volution awards, τα μοναδικά βραβεία στην Ελλάδα που αναγνωρίζουν τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν.

Retail Business Awards 2012

Ε-Retailer of the year 2012

Το Public.gr κέρδισε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Ε-RETAILER στο θεσμό των Retail Business Awards. Tο ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr, έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει τη μοναδική εμπειρία της επίσκεψης από τα φυσικά καταστήματα Public, σε διαδικτυακό περιβάλλον. Η γρήγορη αναβάθμιση του public.gr με νέο μοναδικό περιεχόμενο σε τεχνολογία και πολιτισμό, οι κριτικές των πελατών, οι βελτιωμένες διαδικασίες αναζήτησης, το Live Chat, το πρωτοποριακό Facebook forum, καθώς φυσικά και η εξυπηρέτηση που προσφέρει το δίκτυό στις ηλεκτρονικές παραγγελίες, συνέβαλαν στη διάκριση του ηλεκτρονικού καταστήματος στο θεσμό Retail Business Awards.