ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΑ ΝΟΜΟ

  • No active locations found.

Αγγελίες ανά Ειδικότητα

Κωτσόβολος

Η Εταιρεία

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται στη χώρα από το 1950 όταν και άνοιξε το πρώτο κατάστημά της. Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, συσκευές εικόνας και ήχου, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, φωτογραφικός εξοπλισμός και τηλεπικοινωνιακά προϊόντα. Η αλυσίδα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι μέλος του ευρωπαϊκού ομίλου Dixons Carphone, ενός εκ των κορυφαίων στην πώληση ηλεκτρικών ειδών και προϊόντων κινητής τηλεφωνίας, απασχολώντας πάνω από 40.000 εργαζομένους σε 14 χώρες.

Το δίκτυο της εταιρείας αποτελείται από 96 φυσικά καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας ενώ οι καταναλωτές που προτιμούν το διαδίκτυο για τις αγορές τους μπορούν να χρησιμοποιούν το ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα της Κωτσόβολος που βρίσκεται στην διεύθυνση www.kotsovolos.gr.

H ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, προσφέρει επίσης μια σειρά χρήσιμων υπηρεσιών μέσω της ολοκληρωμένης μάρκας υπηρεσιών Support 360° όπως είναι η ολοκληρωμένη υποστήριξη όλων των συσκευών, η επισκευή και η συντήρηση, η παράδοση και η εγκατάσταση, καθώς και πολλές άλλες υπηρεσίες που αφορούν προϊόντα τεχνολογίας, όπως η ανάκτηση δεδομένων, η εγκατάσταση λογισμικού, ο έλεγχος καλής λειτουργίας κλπ ,. Το πλήθος των υπηρεσιών του Support 360° δίνει λύσεις για κάθε απαίτηση των καταναλωτών ακόμα και αν δεν έχουν αγοράσει το προϊόν τους από την ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ προκειμένου να γίνει η ζωή τους πιο εύκολη.

Επιπλέον, η εταιρεία δίνει έμφαση στην ανάπτυξη πολλαπλών καναλιών πώλησης, όπως τα καταστήματα Franchise και οι δραστηριότητες πώλησης σε εταιρικούς πελάτες (B2B).

kots1

Το Όραμά μας «Τεχνολογία για μια σχέση ζωής»

Με επίκεντρο τις ανάγκες των πελατών μας, και μέσω του φιλικού, ανθρώπινου, έμπειρου και αξιόπιστου προσωπικού μας, προσφέρουμε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας και υπηρεσίες που βελτιώνουν τη ζωή τους, πριν και μετά τις αγορές, δημιουργώντας μαζί τους σχέσεις ζωής.

Η Αποστολή μας

Η Δέσμευση προς τους πελάτες μας έρχεται από μια δυνατή και αφοσιωμένη ομάδα εργαζομένων. Εδώ και 60 χρόνια, πρωτοπορούμε προσφέροντας στους πελάτες μας τεχνολογία και υπηρεσίες που βελτιώνουν την καθημερινή τους ζωή.

Καριέρα στην εταιρεία Κωτσόβολος

Θέλετε να δημιουργήσετε την καριέρα που σας ταιριάζει;
Θέλετε εργαστείτε σε ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα, όπως αναγνωρίστηκε από το θεσμό των Best Workplace για το 2012 και το 2014;
Αν κι εσείς αναζητάτε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον εργασίας όπου θα:
αναπτύσσετε τις ικανότητες και τις δεξιότητές σας μέσω συνεχούς εκπαίδευσης
αναπτύσσετε πρωτοβουλίες προσφέροντας αξέχαστη αγοραστική εμπειρία στους πελάτες μας
ηγείστε των αλλαγών στον τομέα σας παρακινώντας και βοηθώντας και τους άλλους συναδέλφους σας να ενστερνίζονται τις αλλαγές
αναγνωρίζεται η συμβολή σας στην επιτυχία
Αν έχετε Πείσμα, Πάθος και Μεράκι για την Επιτυχία, τότε επιλέξτε τον τομέα που σας ταιριάζει και κάντε αίτηση τώρα!

kots3

ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ

No job listings found.