ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

No job listings found.

Ελάτε μαζί μας και καταχωρήστε τις θέσεις εργασίας σας μέσα από ένα νέο δυναμικό σύστημα αγγελιών!

Το ergasia.gr εγγυάται μια μοναδικά δυναμική προώθηση των αγγελιών σας, σε πάνω από 300.000 επισκέπτες των σελίδων μας μηνιαίως!

Με την εγγραφή σας, στέλεχος του ergasia.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας για περαιτέρω επεξήγηση των υπηρεσιών και μια προσωποποιημένη οικονομική προσφορά του πακέτου που θα επιλέξετε!

Κατεβάστε τον αναλυτικό οδηγό μας [pdf]

Δείτε τι σας προσφέρει το ergasia.gr

 

LOGIN εταιρειών
Πρόσβαση στο ergasia.gr 24 ώρες το 24ωρο
Δημιουργία προφίλ
Δημιουργείστε το προφίλ της εταιρείας σας, το οποίο θα εμφανίζεται σε όλους τους Υποψηφίους
Λογότυπο στις Αγγελίες
Καταχωρήστε τις αγγελίες σας με το λογότυπο της εταιρείας σας
Καταχώρηση απλής αγγελίας
Η αγγελία αυτή έχει διάρκεια 30 ημερών και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους απευθείας στην εταιρεία
10 25
Καταχώρηση προβεβλημένης αγγελίας
Η συγκεκριμένη αγγελία ξεχωρίζει απο τις απλές αγγελίες. Με τον τρόπο αυτό, αυξάνονται αισθητά οι ενδιαφερόμενοι. Η προβεβλημένη αγγελία έχει διάρκεια 30 ημερών
  10 25
Καταχώρηση αγγελίας με email
Στέλεχος του ergasia.gr θα παραλάβει με email, θα επιμεληθεί και θα καταχωρήσει την αγγελία σας!
   
Έτοιμες απαντητικές επιστολές
Ο ανθρώπινος χαρακτήρας μιας εταιρείας είναι το Α και το Ω για τις μεγάλες εταιρείες. Σε μια δύσκολη περίοδο, οι μεγάλοι όμιλοι κρίνονται από τη στάση τους απέναντι στον άνθρωπο. Το ergasia.gr ενημερώνει με αυτοματοποιημένο τρόπο όλους τους υποψήφιους που έδειξαν ενδιαφέρον για την αγγελία σας
Ενημερωτικό email λήξης αγγελίας 3 ημέρες νωρίτερα
Τρεις ημέρες πριν την λήξη της αγγελίας σας, θα λαμβάνετε ένα ενημερωτικό email, προκειμένου να προχωρήσετε είτε σε ανανέωση της αγγελίας σας, είτε σε δημιουργία νέας αγγελίας
Screening Υποψηφίων
Καταχωρίστε έως και τρεις ερωτήσεις, στι οποίες θα πρέπει να απαντήσουν θετικά οι Υποψήφιοι, πριν σας στείλουν την αίτησή τους!
   
Στατιστικά Αγγελιών
Δείτε τις προβολές και τις επισκέψεις που είχε η αγγελία σας!
Αναζήτηση Υποψηφίων και Πρόσβαση στα Βιογραφικά
Αναζητήστε ανάμεσα στα Προφίλ των Υποψηφίων και χρησιμοποιήστε κριτήρια αναζήτησης για να βρείτε τον κατάλληλο Υποψήφιο. Αποθηκεύστε τα πιο ενδιαφέροντα για εσάς Βιογραφικά για άμεση ή μελλοντική χρήση. Το ergasia.gr διαθέτει περισσότερα από 3000 Βιογραφικά!
10 50
Προβεβλημένο Προφίλ και Αποκλειστική Ενημερωτική Σελίδα
Ιδιαίτερα επιμελημένο Προφίλ της εταιρείας, προβολή Λογοτύπου μεγάλου μεγέθους και δημιουργία αποκλειστικής σελίδας με εκτενή αναφορά στο Προφίλ της εταιρείας, φωτογραφίες, Ισολογισμοί, Δελτία Τύπου, κ.ά.
Προβολή μέσω banner στην κεντρική σελίδα του ergasia.gr
Προβάλλετε το banner σας σε πάνω από 185.000 επισκέπτες μηνιαίως!
  1 μήνα
Προβολή μέσω banner στις επιμέρους ειδικές κατηγορίες του ergasia.gr
Προβάλλετε το banner σας στις κατηγορίες με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, π.χ. Επικαιρότητα, Προσλήψεις, κτλ
  1 μήνα
Αποκλειστική Αρθρογραφία
Το άρθρο, το οποίο θα επιμεληθεί εξειδικευμένος δημοσιογράφος του ergasia.gr μπορεί να αφορά την αγγελίας σας, ένα ειδησεογραφικό θέμα, μια συγκεκριμένη είδηση ή Δελτίο Τύπου που θέλετε να κάνετε ευρέως γνωστό, ή ακόμα και ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία που θέλετε να προωθήσετε!
3
Προώθηση στο Facebook
Προώθηση του άρθρου σας, μαζί με το λογότυπο της εταιρείας σας, στην σελίδα του ergasia.gr στο Facebook. Εγγυημένη προβολή του άρθρου σας σε περισσότερους από 10.000 χρήστες του Facebook!
3
Προβολή και προώθηση μέσω newsletter
Προώθηση της καταχώρησης που εσείς θα επιλέξετε (banner, θεματογραφία, προϊόν, κτλ) μέσω του εβδομαδιαίου newsletter. Ελάτε σε επαφή με τους χιλιάδες αποδέκτες του εβδομαδιαίου μας newsletter!
1 3
Προβολή της εταιρείας στην κατηγορία «Εταιρεία της εβδομάδας» με κείμενο, λογότυπο και φωτογραφίες της εταιρείας  
ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
Με την εγγραφή σας, στέλεχος του ergasia.gr θα επικοινωνήσει μαζί σας για περαιτέρω επεξήγηση των υπηρεσιών και μια προσωποποιημένη οικονομική προσφορά του πακέτου που θα επιλέξετε!