ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

No job listings found.

Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, κορυφαία ελληνική εταιρεία στην παραγωγή προϊόντων ζύμης και ζαχαροπλαστικής δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη αλυσίδας ομώνυμων καταστημάτων, των γνωστών σε όλους “ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ”. Με στόχο να προσφέρει καθημερινή γευστική απόλαυση στον καταναλωτή, διατηρεί σήμερα 23 καταστήματα ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ σε κομβικά σημεία της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας και συνεχώς αναπτύσσεται.

Παράλληλα, η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ ασχολείται με την χονδρική πώληση ή “FOOD SERVICE”, προμηθεύοντας με τα προϊόντα της ένα ευρύ φάσμα επιχειρήσεων όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφέ, αεροπορικές εταιρείες, κυλικεία νοσοκομείων, πανεπιστημίων, εργοστασίων, σχολείων, επιχειρήσεων κ.λ.π.

Με ένα μοναδικό στην Ελλάδα concept παραγωγής και λειτουργίας και χρησιμοποιώντας μόνο επώνυμες, πιστοποιημένες και α΄ ποιότητας πρώτες ύλες, από τους καλύτερους οίκους της Ελλάδας και της Ευρώπης, η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή φρέσκα, υγιεινά και γευστικά προϊόντα, σε μια τεράστια ποικιλία, ικανή να καλύψει κάθε διατροφική του ανάγκη και γευστική προτίμηση.

Από το 1999, η παραγωγική μονάδα της ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ στεγάζεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της στη Βιομηχανική Περιοχή Κορωπίου.

Πρόκειται για την πιο σύγχρονη μονάδα παραγωγής προϊόντων ζύμης στην Ελλάδα και μια από τις πιο σύγχρονες μονάδες σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Με υπερσύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό (κυρίως γερμανικής προέλευσης) και άριστα εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, η μονάδα εξασφαλίζει υψηλή παραγωγική δυνατότητα και εγγυημένα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας. Η παραγωγική μονάδα της ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ πλαισιώνεται από έναν ιδιόκτητο στόλο φορτηγών ξηρού και κατεψυγμένου φορτίου, με σύστημα καταγραφόμενης ψύξης, με τον οποίο η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα της τόσο στα καταστήματα ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, όσο και στην ευρύτερη αγορά.

Κατά την παράδοση, μαζί με τα προϊόντα χορηγείται στον πελάτη και το δελτίο καταγραφόμενης ψύξης, το οποίο τεκμηριώνει την αδιάκοπτη συνέχεια της ψυκτικής αλυσίδας.

Η ποιότητα των προϊόντων ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, ως αποτέλεσμα Γνώσης και Δημιουργικής Έμπνευσης, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση των πιο σύγχρονων τεχνολογικών εξελίξεων και των τελειότερων μεθόδων παραγωγής και διανομής, της έχουν εξασφαλίσει μια περίοπτη θέση, τόσο στην καρδιά των καταναλωτών, όσο και στην αγορά.

Με βάση τις προσεκτικά διαλεγμένες ελληνικές παραδοσιακές και ευρωπαϊκές συνταγές, τις φρέσκιες και υγιεινές πρώτες ύλες και την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, η ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ προσφέρει στον τελικό καταναλωτή εγγυημένα και εύγευστα προϊόντα αρτοζαχαροπλαστικής, που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.

Για την τελειοποίηση των ελέγχων και την βέλτιστη οργάνωση της παραγωγής, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες και αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές, η Εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000, ενώ ταυτόχρονα για την διαχείριση της ποιότητας έχει πραγματοποιήσει μελέτη επικινδυνότητας και εφαρμόζει το σύστημα HACCP.

Ακόμη, προκειμένου να βρίσκεται σταθερά στην πρώτη γραμμή του τομέα παραγωγής φρέσκων προϊόντων ζύμης, ηΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ, διαθέτει τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης (RESEARCH AND DEVELOPMENT), που έχει στόχο:

● Ικανοποίηση νέων διατροφικών αναγκών,
● Συνεχή βελτίωση των υπαρχόντων προϊόντων,
● Εναρμόνιση των μεθόδων παραγωγής με τις διεθνείς εξελίξεις στο χώρο των τροφίμων.

Η δέσμευση της ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ σε θέματα ποιότητας αποδεικνύεται και από την βράβευσή της το 2008 από το Διεθνή Οργανισμό Εντύπου Εμπορικού Τύπου Ισπανίας ACTUALIDAD με το Διεθνές Βραβείο Prestige και Ποιότητας.

Ιστοσελίδα: http://www.apollonion-bakery.gr/